-
دو زبانه کردن با کمک نصب دو جملا
سلام
من سایت دو زبانه میخوام راه اندازی کنم ولی طبق انچه که در انجمن گفته شده برای دوزبانه کردن در جوملای 1.7، و با توجه به قالب انتخابی، سایتم بهم میریزه به خاطر همین می خوام دو جوملا نصب کنم امکان داره توضیح دهید که وقتی دو تا جوملا نصب کردم برای هر زبان، چگونه آنها را به هم لینک کنم؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-30-2012 06:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در کجا گفته شده که در جوملا 1.7 با سایت دو زبانه بهم می ریزه.
از جوملا 1.6 به بعد برای چند زبانه کردن سایت بهبودهای فراوانی صورت گرفته است. به راحتی می توانید با جوملا 2.5 سایت دو زبانه راه اندازی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
با توجه به قالبی که انتخاب کردم و تمام مراحلی که توی آموزش گفته شده بود قدم به قدم برای چندین باز انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد، برای این منظور میخوام دوتا جوملا نصب کنم
اگر راهنمایی بفرمایید در اون صورت چگونه دو جوملا رو به هم ربط دهم، ممنون میشم، چون فقط میخواهم با این قالب کار کنم
-
-
با سلام
اگر میخواهید از دوزبان فارسی و انگلیسی استفاده کنید باید قالب شما قابلیت rtl هم داشته باشه.
اگر قالبتون این امکان رو نداره پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید تا اینکه دو تا جوملا نصب کنید.
یا علی
-
-
سلام
ممنون از راهنماییتون، قالبم این قابلیت رو داره ولی من تمام مراحلی که توی سایت گفته شده بود و قدم به قدم اجرا کردم، ولی باز هم مشکل داره
لطفا فقط به من توضیح دهید که چگونه این دو تا جوملا رو به هم لینک کنم و کاربر این امکان و داشته باشه که با کلیک بر روی زبان مورد نظر به آن صفحه برود
با تشکر
-
-
دروود
اموزش کامل هست ! و با دقت عمل کنید مشکلی نخواهد بود !
احتمالاً شما در تخصیص منو مشکل دارید!
در پناه ایزد
-
-
بله اشکال از آموزش نیست،چون روی یه قالب دیگری تست کردم مشکلی نداشت، قالبی که استقاده میکنم هماهنگی نداره و از آنجاییکه فقط میخواهم با این قالب کار کنم، فقط مرا راهنمایی کنید که چطور این دو تا جوملا رو به هم لینک کنم لطفا
با تشکر
-
-
سلام
همونطور كه دوستان گفتند جوملا 1.7 قابليت دو زبانه يا چند زبانه شدن رو داره ولي اگر ميخواييد لينك كنيد با دوجوملاميتونيد دوتا پرچم رو به سايت هاي مربوطه لينك كنيد. فرضاً پرچم مربوط به ايران به پوشه ي fa و پرچم مربوط به انگليس به en
اين ساده ترين و راحت ترين راه براي لينك دادن هستش.
درغير اينصورت بايد از حالت دوزبانه ي خود جوملا استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
من زبان فارسی و توی root نصب کردم و زبان انگلیسی و رو توی یه فولدره دیگه
دقیقا میفرمایید از کدام قسمت لینک مربوط به آنها را پیدا کنم
با تشکر
-
-
آدرس جوملا روت
www. site . com
آدرس جوملا انگلیسی
www. site .com / folder
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)