-
راهنمایی پرداخت های آنلاین و جزئیات آن ها(زرین پال-افزونه های مربوطه و...)؟
سلام
لطفا در رابطه با افزونه های پرداخت آنلاین راهنمایی فرمایید
1-آیا امکان سوء استفاده در این افزونه ها وجود نداره مثلا ابزار جاسوسی برای تخلیه حساب مشتریان و همچنین حساب فروشندگان؟؟؟؟؟
2- در مورد زرین پال چطور ؟؟؟؟آیا امن هست؟؟؟ آیا واریز وجه از سوی مشتری بصورت مستقیم به حساب بانکی فروشنده می رود؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
3- من چطور میتونم یه پرداخت آنلاین و امن در سایت ایجاد کنم مثلا بصورت مستقیم پول وارد حساب بانکی شه مثلا بانک ملت، ملی و...
4- لطفا چند افزونه معتبر معرفی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-30-2012 08:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من هم دنبال چنين موضوعي هستم.
اگه بشه چنين كاري كرد كه خيلي خوب ميشه.
شاد باشيد
-
-
پیشنهاد می کنم از درگاه پرداخت امن پاسارگاد استفاده کنید در حال حاضر ار تمامی بانک ها مناسب تره از لحاظ امنیت هم افزونه رو بانک تایید کرده
موفق باشید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
سايتهايي مثل زرين پال يا پارس پال يا پي لاين همگي شركت هايي خصوصي و داراي مجوز هستند و اين بستگي بهميزان اعتبار شما به اين سايتها داره
پي لاين امكان اتصال مستقيم به بنك رو داره و تا الان افزونه اي براي اون نوشته نشده. علاوه بر اون پرداخت ارزي هم داره.
اما اتصال مستقيم به بانك اعتبار بيشتر داره و به طبع دردسرهاي اون بيشتره. شما براي اينكه بتونيددرگاه بگيريد بايدشركت ثبت كنيد يااينكه مجوز بگيريد.
اما شركت هاي واسط اين مرحله رو براي شما حذف كردند و علاوه بر اين اتصال به وب سرويس اونها راحت تره
زرين پال و پي لاين هر دو آزمايشگاه دارندو مي تونيد افزونه ها رو از اونجا دريافت كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سايتهايي مثل زرين پال يا پارس پال يا پي لاين همگي شركت هايي خصوصي و داراي مجوز هستند و اين بستگي بهميزان اعتبار شما به اين سايتها داره
پي لاين امكان اتصال مستقيم به بنك رو داره و تا الان افزونه اي براي اون نوشته نشده. علاوه بر اون پرداخت ارزي هم داره.
اما اتصال مستقيم به بانك اعتبار بيشتر داره و به طبع دردسرهاي اون بيشتره. شما براي اينكه بتونيددرگاه بگيريد بايدشركت ثبت كنيد يااينكه مجوز بگيريد.
اما شركت هاي واسط اين مرحله رو براي شما حذف كردند و علاوه بر اين اتصال به وب سرويس اونها راحت تره
زرين پال و پي لاين هر دو آزمايشگاه دارندو مي تونيد افزونه ها رو از اونجا دريافت كنيد
موفق باشيد
سلام مجدد
من این سیستم رو واسه موسسه خیریه میخواهم! حالا نمیدونم از زرین پال و... استفاده کنم یا از افزونه هایی دیگه؟؟ پیشنهاد شما؟؟؟؟؟
لطفا لینک یه افزونه معتبر واسه پرداخت آنلاین بذارین که وجه بصورت مستقیم وارد حساب بانکی شه مثلا بانک ملت و...
با تشکر
-
-
مي تونيد توي گوگل جستجو كنيد و افزونه هاي خودتون رو پيدا كنيد
البته نمونه ايرو خودم نوشتم براي بانك پاسارگاد كه براي جوملا 1.5 هست ويك مقدار ناقصه و بعد از تكميل شدن توي دايركتوري افزونه ها قرارميدم
براي زرين پال هم مي تونيد از كدهاي html خودشون كه پرداخت سريع هست استفاده كنيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)