سلام دوستانمیشه یکی از دوستان به من کمک کنه و بگه ماژول پیشرفت پروژه این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اسمش چی هست.با تشکر از زحمات شما

سلام دوستانمیشه یکی از دوستان به من کمک کنه و بگه ماژول پیشرفت پروژه این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اسمش چی هست.با تشکر از زحمات شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
میتونید از این موارد استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام جناب مرصاد
ميشه بفرمائيد در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، براي پيشرفت پروژه از چه افزونه اي استفاده شده؟
باتشكر
از این افزونه استفاده کردند.
سلام جناب Shmata خوشحالم كه در خدمتون هستم
ضمن تشكر،
من از همين افزونه در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كردم اما ظاهرش شبيه سايت فوق نميشه ، كما اينكه تو تنظيماتش جائي براي لينك دادن پروژه هم نداشت!
با تشكر
با سلام خدمت آقای حیدری عزیز
تیم جوملا فارسی داره روی یک مدیریت پروژه با امکانات بیشتر کار میکند.
بزودی در بخش افزونه ها منتشر میشود.
یا حق.
سلام
توی جی پرتال از این افزونه استفاده شده:
این افزونه الان از لیست حذف شده
اما لینک دانلودش:
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)