سلام خسته نباشید اگه همه فایل ها رو توضیح میدادید که چی کجاست خیلی خوب بود مثل متن روی بالای منو بار از کدوم فایل میشه تغییر داد نمیدونم تونستم منظورم و بروسونم یا نه

سلام خسته نباشید اگه همه فایل ها رو توضیح میدادید که چی کجاست خیلی خوب بود مثل متن روی بالای منو بار از کدوم فایل میشه تغییر داد نمیدونم تونستم منظورم و بروسونم یا نه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون تغییر در قالب سایت است؟
سلام
دوست عزيز جوملايك سيستم ديناميكه و شما مي تونيد هر چيزي رو كه دوست داريد رو روش پياده كنيد
در مورد مشكلتون بايد عرض كنم كه جوملا براي قالبهاش قانون موقعيتي نذاشته و شما دستتون براي هرگونه ويرايش بازه
شما مي تونيد توي جوملا يك قالب درست كنيد با دهها موقعيت. مي تونيد براي قالبهاتون منو تعريف كنيد كه به صورت فورس يك منو در قيمتي از قالب نمايش داده بشه
براي راهنمايي بهتر و بيشتر مي تونيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه كنيد
موفق باشيد
مرسی از پاسخ شما
همه ای اینا رو میدنم دستتون درد نکنه
منظورم این بود کسی که مثل من زیاد بلد نیست باید کلی تو فایل ها بگرد دونه دونه بازشون کنم تا پیدا کنم مثلا نوشته جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر که بالای صفحه است کجاست تا بخوام تغییرش بدم و اینم کلی طول میکشه و برای من که بلد نیستم خیلی خیلی سخته اگه یه پی دی اف درست میکردید که تقریبا میگفت مثلا همین تو کدوم فایل خیلی خوب بود
کاربر آرش اره میخوام قالب و تغییر بدم ولی زیاد بلد نیستم سخته قالبم زیاد نیست تو اون سایت هم که گفتن خارجی اونم سخته بخوام فارسیش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دانش نامه رفتم ولی پیدا نکردم توضیح بده که تو کدوم فایل چیو میشه پیدا کرد
دوست عزیز هر چیزی رو خواستید تغییر بدیدسوال بپرسید حتما پاسخ داده میشه،
برای تغییر در قالب می توانید قالب های مختلف رو دانلود کنید هم می توانید با تغییر در گرافیک و cssها خودتون تغییر ایجاد کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)