با سلام
از انجمن ساز kunena استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی

با سلام
از انجمن ساز kunena استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 05-02-2012 در ساعت 11:46 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام و تشکر از جوابتون
من تو سایت گشتم و به این نتیجه رسیدم که با اینکه خیلیها برای جوملا ؛ کیوننا رو پیشنهاد دادن ولی خیلی ها هم از این کار به دلایل امنیتی منع کردن. در مورد انجمن ساز SMF هم دانلودش کردم و نصبش کردم ولی اولا آموزشی در موردش پیدا نکردم ثانیا به منظرم اومد با توجه به اینکه با انجمن ساز phpbb کار کردم خیلی بهتر از smf هستش. دوست دارم نظر شما رو هم بدونم و یا دیگر دوستان اگه قابل بدونن
سلام
smf يك انجمن ساز فوق العاده سبك و ساده و با امكانات خيلي خوب هستش
افزونه هاي زيادي داره. به جوملا هم وصل ميشه ولي دردسر زيادي داره براي وصل كردن
Kunena هم يك انجمن ساز تحت جوملاست كه قدرت زيادي داره واگر براي سايتتون نياز به ادغام و همسان سازي داريد اين گزينه بهرتين گزينه هست
phpbb يك انجمن ساز قدرتمند وداراي امكانات زياد هستش. پشتيباني بسيار خوبي داره. افزونه و قالب هاي زيادي براش هست. با جوملا بهتر ادغام ميشه.تنها عيبش وجود هك هستش. براي نصب افزونه هاش بايد حتماً هك انجام بديد و سورس رودستكاري كنيد.
موفق باشيد
با سلام خدمت آقای صفاجوی (اگه اشتباه نکنم)
ممنون از راهنماییتون.
1- منظور از نصب افزونه هاش در phpbbچیه ؟ مگه شما نمیگید پشتیبانی قوی دارد پس چرا من هکش کنم؟
2- اگه با همین امکانات اولیه که داره بخوام نصبش کنم آیا آموزش به جهت نصب بر روی جوملا و روش اتصال جوملا به Phpbb در اختیار هست که به من بدید ؟
ممنون از زحماتتون
سلام
هك يك اصطلاحه و با اون هكي كه در ذهن شماست فرق مي كنه. يعني اينكه اگر بخواييد افزونه اي نصب كنيد روي phpbb بايد سورس رو تغيير بديد و تغييرات رو بصورت دستي اعمال كنيد. البته smf هم اين كار رو انجام ميده ولي خودكار تغييرميده1- منظور از نصب افزونه هاش در phpbbچیه ؟ مگه شما نمیگید پشتیبانی قوی دارد پس چرا من هکش کنم؟
شما بعد از نصب مي تونيد با استفاده از jfusion انجمن خودتون رو به جوملا متصل كنيد وكاربران رو يكي كنيد. ولي مشكلاتي رو به همراه داره2- اگه با همین امکانات اولیه که داره بخوام نصبش کنم آیا آموزش به جهت نصب بر روی جوملا و روش اتصال جوملا به Phpbb در اختیار هست که به من بدید ؟
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)