سلام_ چطور میشه یک ماژول رو فقط تو یه صفحه قرار داد؟ تو تنظیمات ماژولها فقط انتخاب منوها وجود داره! که بکار من نمیاد...همونطور که گفتم میخوام فقط یه ماژول مثلا تو یه صفحه خاص نمایش داده بشه

سلام_ چطور میشه یک ماژول رو فقط تو یه صفحه قرار داد؟ تو تنظیمات ماژولها فقط انتخاب منوها وجود داره! که بکار من نمیاد...همونطور که گفتم میخوام فقط یه ماژول مثلا تو یه صفحه خاص نمایش داده بشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
این کار رو دقیقا میشه از طریق همون تخصیص منو انجام داد.
مشکل شما با این قسمت چیه؟
یا علی
سلام دوست مننوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فرض بفرمایید سایت من 4 تا منو بالای صفحه داره بنام های خانه _ پرسش و پاسخ_ راهنما و درباره ما .... تو تنظیمات ماژول هم فقط همین 4تا رو نشون میده دیگه! حالا فرض بفرمایید تو صفحه اول سایت یا همون خانه من یه ماژول کار گذاشتم ، و در ستون سمت راست خانه هم لینکهای زیادی هست که به بخشهای مختلف سایت وصل میشه ، حالا اگه من روی یکی ازین لینکهای سمت راست خانه کلیک کنم و وارد صفحه جدید بشم بازم اون ماژول هست ! که من میخوام اینطور نباشه ....و فقط و فقط تو همون صفحه home باشه و وقتی روی لینکی کلیک میکنم ماژول غیر فعال بشه .....امیدوارم منظورو رو متوجه شده باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)