باسلام خدمت دوستان من چي كار كنم كه اسم سايتم در گوگل نمايش داده بشه ممنون.

باسلام خدمت دوستان من چي كار كنم كه اسم سايتم در گوگل نمايش داده بشه ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
یکی از بهترین کارها این است که نقشه سایت خود را در گوگل وبمستر ثبت کنید.
پیشنهاد دیگر اینکه در زمینه سئو مطالعه بفرمایید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 05-09-2012 در ساعت 08:14 AM
سلام من در وبمستر رفتم اینا رو گفته میشه یه راهنمایی کنید من کجا فایلمو آپلود کنم
Instructions:
1. Download [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. [google6e3fa2f079f868d0.html]
2. Upload the file to [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3. Confirm successful upload by visiting [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] in your browser.
4. Click Verify below.
To stay verified, don't remove the HTML file, even after verification succeeds.
گوگل یه فایل داده google6e3fa2f079f868d0.html که بفهمه سایت مال شماست
این فایلو تو روت سایتتون آپلود کنید و با کلیک در ادامه اجازه بدید گوگل این سایت بررسی کن
سلام اين كارو كردم ولي تو گوگل درباره سايتم چيزي مينويسم نمياره ...اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد در ضمن اينو بگم سايت من هنوز راه نيفتاده...
دوست گرامی شما ابتدا نقشه سایت رو به گوگل وبمستر معرفی کنید و بعد هم صبور باشید.
ایندکس شدن در گوگل کمی زمانبره و شما در این فرصت سعی کنید محتوای مناسب و با کیفیت در سایت خود قرار دهید.
بعد از وریفای کردن سایت در گوگل وبمستر تولز چند روز طول میکشه تا گوگل سایت شما رو ایندکس کنه و در جستجو نمایش بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)