-
ساخت sitemap در سئو
با سلام
میخواستم آدرس لینک یه آموزش ساخت sitemap و چگونگی استفاده از آن در سایت و وبمستر و چگونگی آپدیت برام بذارین.
به طور خلاصه فرض کنید میخواین از صفر به یک نفر آموزش چگونگی ساخت sitemap و ... یاد بدید. در فروم چند کلمه ای رو گشتم ولی پیدا نکردم. مطمئنم در ویکی شما است ولی من پیدا نکردم.
ممنون
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-02-2012 07:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
شما میتونید از کامپوننت xmap استفاده کنید. در مدیریت کامپوننت یک نقشه جدید ایجاد میکنید و در تنظیمات آن منوهای مورد نظرتون رو که مایلید لینک آیتمهای آن در نقشه قرار بگیرد را مشخص میکنید. بعد از ذخیره برای شما لینک XML نقشه را ایجاد میکند.
سپس به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه میکنید و با اکانت خود وارد می شوید. بعد از ثبت سایت خود در همان صفحه اول مدیریت سایت ثبت شده قسمتی برای نقشه سایت وجود دارد که لینک XML را در آن ثبت میکنید.
یا علی
-
2 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ببخشید یه سوال دیگه:
اینکه میگن باید کمتر از 1000 و 500000 هزار تا باشه قضیه اش چیه؟ کدوم 50000 و کدوم 1000 تا کمتر باشه؟
ممنون میشم یکم توضیح بدید.
-
-
فکر میکنم منظور شما تعداد لینکهای موجود در هر نقشه است که البته من عدد دقیقشو نمیدونم ولی بهتره اگه تعداد لینکهاتون از یه حدی بیشتر شد از چند نقشه استفاده کنید و همه نقشه ها را در وبمستر ثبت کنید.
-
-
بلی منظورم تعداد لینک است.
خیلی جاها پرسجو کردم . بیشتر میگفتن باید تعداد لینک کمتر از 50000 هزارتا باشه و تعداد sitemap کمتر 1000تا.
بازم ممنون یا حق
-
کاربر مقابل از kafco عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)