-
قرار دادن لینک دانلود که توسط مرورگر دانلود شود
با سلام و خسته نباشید من یک سری فایل و عکس را در یک سایت اپلود کردم و حالا می خوام برای اون عکس هام لینک دانلود بزارم به این شکل که مثلا یک دکمه به نام دانلود گذاشتم و می خوام لینک اون عکس رو به اون دکمه بدم تا زمانی که کاربر بر روی اون دکمه کلیک می کنه اون عکس دانلود بشه.عکس jpg
خودم یک بار ساختم و لینک اون عکس را به اون دکمه دادم اما عکس دانلود نمی شه در یک صفحه ای مجزا باز می شه و می تونم اونا سیو کنم اما من می خوام روی اون دکمه که کلیک می کنم عکس دانلود بشه با تشکر از همه دوستان ممنون می شم توضیح بدید که چه کار کنم.؟
مثلا مثل سایت w ww .zedge.com که البته ***** هست
این سایت به این شکل هست که روی دکمه دانلود عکس که کلیک می کنید عکس توسط مرورگر دانلود می شود با تشکر
ویرایش توسط mersad : 05-04-2012 در ساعت 06:54 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2012 10:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
کامپوننت فوکا گالری این امکان رو به شما میده. میتونید از اون استفاده کنید.
یا علی
-
-
با تشکر از شما غیر از کامپوننت راه دیگه ای نداره؟
می شه فوکا گالری را برای جوملا 2.5.3 لینک دانلودش را بذارید با تشکر
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام من گرفتم و نصب کردم اما هیچ منویی در قسمت کامپوننت نمی بینم لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید نصب کنم؟
بعد یک بار نصب کردم و گفتم مشکل داره از قسمت افزونه ها > مدیریت حذفش کردم الان وقتی دوباره نصب می کنم یک پیغامی می ده که منویی با این نام مستعار وجود دارد
لطفا راهمایی بفرمایید با تشکر از شما
-
-
برای اطمینان از حذف کامل ، به مدیریت افزونه برید . از تب سوم ، مدیریت رو انتخاب کنید . در فیلد «*****» عبارت Phoca رو تایپ کنید و جستجو رو بزنید . اگر جستجوتون نتیجه ای داشت اونو تیک بزنید و حذف کنید . بعد اگر خواستید میتونید بدون مشکل فوکا رو باز نصب کنید . یا علی ... .
-
-
با تشکر از پاسخ شما ایا شما تا به حال فوکا گالری را نصب کردید؟
-
-
خواهشا یه اموزش نصب کامل و بدون مشکل فوکا گالری را بگید که چطوری نصب کنیم با تشکر از همه حرفه ای های جوملا
-
-
منظورتون از نصبش ، آموزش نحوه ی کار با فوکاست ؟ چون نصبش که کاری نداره ! کافیه نسخه ای که دوستان آدرسش رو دادند دانلود کنید . بعد از طریق مدیرت افزونه ، آدرسش رو بدید و بارگذاری و نصب رو بزنید . بعد از چند لحظه ، فوکا دو تا دکمه رو بهتون نشون میده . یکی install و یگری upgrade هست که باید install رو بزنید . اگر جاییش مبهم بود ، بگید تا بیشتر توضیح بدم . یا علی ... .
ویرایش توسط mohammad973 : 05-04-2012 در ساعت 06:58 PM
-
-
دروود
از joomgallery استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)