-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما ایا می توانید در یک گیگ هاست 70 جوملا نصب کنید ؟ فضا اجازه میدهد ؟
موفق باشید
درسته ،روی یگ گیگ 70تا جوملا نمیشه نصب کرد ولی وقتی فضا نامحدوده ما هم محدودیتی نداریم.
این استدلال شما هم که چون یک هارد درایو محدود هست پس هاست ما هم محدود میشه به نظر من غیر منطقیه
این هاست نا محدود هم برای استفاده شخصی نامحدوده ولی اگه قرار باشه ازش استفاده تجاری بشه بله حرف شما درسته حتی میشه گفت عددی نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-06-2012 11:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3310
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درسته ،روی یگ گیگ 70تا جوملا نمیشه نصب کرد ولی وقتی فضا نامحدوده ما هم محدودیتی نداریم.
این استدلال شما هم که چون یک هارد درایو محدود هست پس هاست ما هم محدود میشه به نظر من غیر منطقیه
این هاست نا محدود هم برای استفاده شخصی نامحدوده ولی اگه قرار باشه ازش استفاده تجاری بشه بله حرف شما درسته حتی میشه گفت عددی نیست
درود .
دوست عزیز مگر شما نمی فرماید هارد و هاست نامحدود داریم ؟
پس شما لطف کن یه هارد نامحدود برای بنده خریداری کنید و به ادرس پستی من بفرستید هزینه اش را تقدیم می کنم .
مشکل حله ؟
قبلا عرض کردم که سرور مثل سیستم های ما میباشد اما در ابعاد بزرگتر و قطعات با کیفیت تر . پس اگر برای سیستم یا لپ تاب من هارد نامحدود پیدا میشود پس باید برای سرور هم وجود داشته باشد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)