-
دوست عزیز سلام
من هاست نا محدود گرفتم می خواستم بدونم آیا این هاست میتونه 2 تا جوملا 2.5 را پشتیبانی کنه؟ یعنی از یک هاست 2 تا سایت بگیرم؟
بله شما میتوانید طبق گفته خود اگر سرویس نا محدود گرفته اید نا محدود سایت داشته باشید.
به شرط اینکه آیتم های مربوطه هم نا محدود باشند.
در هر صورت برای اضافه کردن سایت دوستان راهنمایی های لازم را انجام داده اند
و بالاخره کابر با وارد کردن هر کدوم از این دامنه ها وارد اون فولدر بشه.البته وقتی محتویات سایت لود میشه آدرس بار به صورت yoursitename.com/folder/ نمایش داده میشه
تو کنترل پنل شما وقتی وارد addon domains میشید دامین جدید رو وارد میکنید و در قسمت
Document Root: یک فولدر به این دامین اختصاص میدید.
شما اگر فضا - ساب دومین - دیتابس - کافی دارید می توانید به دو روش زیر جوملا را نصب کنید .
1. روش ساب دومین که به محض ایجاد ساب دومین یک ÷وشه به نام ساب دومین در روت هاست ایجاد میشود و در ان می توانید جوملا را نصب کنید که به صورت زیر نمایش داده میشود :
subdomin.sitename.com
2. ایجاد یک پوشه در روت هاست و نصب جوملا در ان که به صورت زیر نمایش داده میشود :
sitename.com/name Folder
برای این کار فقط باید کمی دانش خود را افزایش دهید.
موفق و پیروز باشید.
یا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
05-06-2012 08:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3310
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه هاست شما دامین اضافه به شما بده شما به تعداد دامین اضافه ای که دارید میتونید سایت بسازید
که این ربطی به فضای هارد نداره
بفرض اگه شما 1 گیگ فضای هاست دارید میتونید روی اون هر تعداد دامینی که میخایید ثبت کنید
برای این کار ما فرض میکنیم شما دامین های (a.com,b.com,c.com.d.com و ...)دارید
برای هرکدم از این دامین ها یک فولدر اختصاص داده میشه(حتی میشه به چند دامنه یک فولدر اختصاص داد)
شما تو هر کدوم از این فولدرها میتوند انواع مختلف و یا یکسان cms نصب کنید
و بالاخره کابر با وارد کردن هر کدوم از این دامنه ها وارد اون فولدر بشه.البته وقتی محتویات سایت لود میشه آدرس بار به صورت yoursitename.com/folder/ نمایش داده میشه
تو کنترل پنل شما وقتی وارد addon domains میشید دامین جدید رو وارد میکنید و در قسمت Document Root: یک فولدر به این دامین اختصاص میدید.
با سلام .
درود . بر روی یک هاست 1 گیگ می توانید هر تعداد دامنه ای ثبت کنید اما نمی توانید هر تعداد که هاست می خواهید سایت راه اندازی کنید . به طور مثال می توانید 70 دامنه ثبت کنبد اما ایا می توانید در یک گیگ هاست 70 جوملا نصب کنید ؟ فضا اجازه میدهد ؟
صحبت بنده سر این موضوع میباشد که هاست و هارد نامحدود وجود ندارد و این جمله تبلیغاتی میباشد .
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما ایا می توانید در یک گیگ هاست 70 جوملا نصب کنید ؟ فضا اجازه میدهد ؟
موفق باشید
درسته ،روی یگ گیگ 70تا جوملا نمیشه نصب کرد ولی وقتی فضا نامحدوده ما هم محدودیتی نداریم.
این استدلال شما هم که چون یک هارد درایو محدود هست پس هاست ما هم محدود میشه به نظر من غیر منطقیه
این هاست نا محدود هم برای استفاده شخصی نامحدوده ولی اگه قرار باشه ازش استفاده تجاری بشه بله حرف شما درسته حتی میشه گفت عددی نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
mohsen3310
درسته ،روی یگ گیگ 70تا جوملا نمیشه نصب کرد ولی وقتی فضا نامحدوده ما هم محدودیتی نداریم.
این استدلال شما هم که چون یک هارد درایو محدود هست پس هاست ما هم محدود میشه به نظر من غیر منطقیه
این هاست نا محدود هم برای استفاده شخصی نامحدوده ولی اگه قرار باشه ازش استفاده تجاری بشه بله حرف شما درسته حتی میشه گفت عددی نیست
درود .
دوست عزیز مگر شما نمی فرماید هارد و هاست نامحدود داریم ؟
پس شما لطف کن یه هارد نامحدود برای بنده خریداری کنید و به ادرس پستی من بفرستید هزینه اش را تقدیم می کنم .
مشکل حله ؟
قبلا عرض کردم که سرور مثل سیستم های ما میباشد اما در ابعاد بزرگتر و قطعات با کیفیت تر . پس اگر برای سیستم یا لپ تاب من هارد نامحدود پیدا میشود پس باید برای سرور هم وجود داشته باشد .
-
-
در ضمن من 10 هزار ترابایت اطلاعات دارم . شما یه هاست به من معرفی کنید که این اطلاعات من را با پورت 1 گیگ بتواند نگه داری کند من خریدارم . هر روز هم بیشتر میشود و نباید مشکلی در اپلود فایل ها داشته باشم . سراغ دارید خریدارم
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
در ضمن من 10 هزار ترابایت اطلاعات دارم . شما یه هاست به من معرفی کنید که این اطلاعات من را با پورت 1 گیگ بتواند نگه داری کند من خریدارم . هر روز هم بیشتر میشود و نباید مشکلی در اپلود فایل ها داشته باشم . سراغ دارید خریدارم
شما همین هاستی که دوستمون همون اول گفتن خریداری کنین و استفاده کنین هر وقت فضای هاستتون پر شد بیایین همینجا اعلام کنین من منتظرم
اینم یه نمونش:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
در ضمن میخام بدونم چه نوع اینترنتی استفاده میکنید و چقدر براش هزینه میکنید در ماه؟(adsl,sat,...)
-
-
دوست عزیز من نیازی به هاست ندارم . شما اون هارد نامحدود را لطف کنید ممنون میشم . ادرس بدم خدمتتون ؟
دانستن نوع اینترنت من چه ربطی داره به این مسئله ؟؟؟
اگه هاست گرفتم 300 تا جوملا روش نصب می کنم 500 تا وردپرس 200 تا هم دروپال ( چون هاسته نامحدوده دیگه !!) یوزر و پسوردش را می دم به بچه های انجمن که اونا هم استفاده کنند حیفه که هاست نامحدود را از دست بدن . اگر هاستینگ هاست منو بست شما باید خسارت بنده را بدهید .
-
-
اگه وسع مالیشو داشته باشید که حتما هم دارید میتونین یکی از اینا رو بخری یا اجاره کنی:
-
-
برای این میخاستم بدونم که چه جوری میخایی این 10هزار تراباتو آپ کنی!
در ضمن اونیم که لینکشو گذاشتم نوشته حجمش 120 میلیون گیگا بایته که میشه 120000 ترا بایت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)