-
انتقال برخي جداول جوملا 1.5 به جوملا 2.5
با سلام من جوملا قديميو بدليل كمبود جا روي سرورم كه 50 مگ بود نشد با افزونه بروز كنم و تبديل كنم به 2.5 مجبور دستي نسخه 2.5 نصب كنم الان ميخوام مطالب و كاربران جوملا قبلي رو انتقال بدم به اين
ميشه چنين كاري بكنم يعني جداول ديتا بيس رو فقط ايمپورت كنم ؟
اگر بله نام جداول مورد نياز بگيد بهم من ميخوام
مطالب-بخش ها-كاربران
اين سه تا منتثل بشه فقط موقع نصب هم حواسم بود پيشوند جداول جوملا1.5 با اين جديد يكي گرفتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2012 04:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درووود
جون در ساختار دیتابیس جوملا 2.5 تغییر ایجاد شده نمیتونید این کار رو انجام بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
يعني به هيچ عنوان راه حلي نيست از روش مهاجرت نميتونيم استفاده كنم گفتك كه چون هاستم 50 مگ هست نميكشه كه دوتا جوملا همزمان روش ريخته بشه هيچ راهي نيست يه كمكي بكنيد تو رو خدا
بنظرتون روي لوكال هاست يه جوملا 1.5 بريزم بعد اونو ارتقا بدم به 2.5 بعدش از جداول ديتا بيسش خروجي بگيرم و روي هاستم ببرم بالا ميشه مطالب جوملا 1.5 در 2.5 ديد ؟ منطق من ميگه ميشه نظرتون چيه يا تست كنم خودم ؟
-
-
قابل انجام هست
بهترین راه برای شرایظ شما اینه
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قابل انجام هست
بهترین راه برای شرایظ شما اینه
در پناه ایزد
روي لوكال انگار jupgrad كار نميكنه چون همينكه بازش ميكني هنوز دكمه ارتقا نزدي خودش همه كادرهايي كه موقع انتقال ميزنيو رو آورده و همشونم غير فعلا هستند
-
-
سلام
فايل هاتون رو انتقال بديد به يك هاست رايگان و اونجا عمليات ارتثا رو رو انجام بديد
در ضمن 50 مگابايت براي يك هاست خيلي كمي! از پنل بالاتري ايتفاده كنيد
------
امضاي خودتون رو هم ويرايش كنيد!
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)