احتمال نداره از rss سایت باشه ؟ الان که خوب فکر کردم آخرین بار این سیستم رو تو مدیریت سایت فعال کردم . چطوری می تونم از تو ftp اون رو مدیریت یا لغوش کنم

احتمال نداره از rss سایت باشه ؟ الان که خوب فکر کردم آخرین بار این سیستم رو تو مدیریت سایت فعال کردم . چطوری می تونم از تو ftp اون رو مدیریت یا لغوش کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما فرمودین خطا میده , Server not found میده ? یک صفحه Hmtl در هاستتون اپلودکنید ببینید نمایش داده میشه ?نوشته اصلی توسط اینجا کسی نیست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیزنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من خدمات هاستینگ ارائه می دم . تمام سایتهای زیر مجموعه فعال هستند و مشکلی ندارن فقط این مشکل برای سایت من ایجاد شده . بازم این کاری رو که می فرمایید انجام می دم
انجام دادم . حالا معلوم شد ایراد از جوملای من هست
این آدرس سایت من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس صفحه تست نصب شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط اینجا کسی نیست : 05-06-2012 در ساعت 05:22 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)