-
ممنونم از شما دو دوست عزیز که ما ها رو در انجمن یاری میکنید
کاربر عزیز اینجا کسی نیست به پاسخ دوستان دیگر در انجمن توجه کافی نکردند و جواب کامل ندادند
بنده هم اون قسمتی که دقت نکردند رو با یک نقل قول یاداوری کردم
و همچنان برای بنده سوال هست اگر شما و یا همه دوستان عزیز پرسشی رو جوابش رو میدونید چرا مطرح میکنید در انجمن ؟! اگر اشنایی کافی دارید به عنوان یک مطلب اموزشی مطرح کنید ما استقبال میکنیم و به نام خود شما در دانشنامه جوملا فارسی منتشر میکنیم و فکر میکنم بهتر باشه برای همه
هنور با موردی بر نخوردم که سایتی بنا به مشکل ار اس اس کلاً دون بشه ؟! و این مورد هم برای من عجیب هست !
برخی از کاربران وقتی پاسخ هم دریافت میکنند به جای بررسی شروع به مقاومت میکنند و با ما به مجادله میپردازند !!!
در انتهای کار هم به شما حق میدم که از دوست و همکار خودتون دفاع کنید
ولی امیدوارم دفاع منطقی باشه و نه احساسی
شما میتونید در انجمن تمام ارسالهای بنده رو از طریق صفحه پروفایل من بررسی کنید
مشاهده میکنید که پست بی محتوای اموزشی هرگز ارسال نشده
بنده و همه دوستان سعی بر یاری کردن تمام کاربران داریم و اون هم در کمترین زمان ممکن تا مشکل کاربران بر طرف بشه به دو دلیل : اول به دلیل این که برای خود کاربر و وقت کاربر ارزش قائل هستیم ! دوم این که چون هم وقت برای خود ما با ارزش هست و هیچ کس بیکار نیست !
شما که در امضای خودتون تبلیغات قرار دادید و به قوانین اهمیت نمیدید ! انتظار ما از شما کاربران فقط رعایت قوانین هست
و نه این که بعد از حل شدن مشکل شما از طریق تنظیمات هاستینگ تلویحاً بیان هم کردید پاسخ ما رو عملی کردید ولی همچنان ...
از دوست خوبم جناب محسنی هم تشکر میکنم ایشون هم خودشون مدیر سرور های اینترنی هستند که دها سایت اینترنتی روی سرور ایشون هست
کسانی که پاسخ شما رو در انجمن میدهند انسان های نا اشنایی نیستند
ای کاش به جای این که ما رو در حل نشدن مشکل خودتون مقصر بدونید و به ما خرده بگیرید پیگیر مشکل میشدید تا به جواب برسید
در پایان اگر با بنده مشکلی دارید ویا انتقادی و یا قصد ادانمه این بحث رو دارید در بخش خصوصی در خدمت شما هستم چرا که فکر نمیکنم انجمن عمومی جای درستی برای چنین بخث هایی باشه
در پناه ایزد
به دلیل انحراف پست های تاپیک از مسیر اصلی این تاپیک قفل میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-07-2012 02:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)