سلام خسته نباشید من مبخوام یه قالب خبری با قالب 2.5 جوملا عوض کنم باید چیکار کنم اگه ممکن دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر

سلام خسته نباشید من مبخوام یه قالب خبری با قالب 2.5 جوملا عوض کنم باید چیکار کنم اگه ممکن دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف > قالب رو نصب کنید مدیریت > اقزونه ها > مدیریت قالب ها > قالب نصب شده رو روی پیشفرض قرار بدید در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 05-06-2012 در ساعت 05:49 AM
سلام
من انجام دادم اینجوری شد نگاه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد قالب های دیگرو باید پاک کنم؟
با سلام
شما باید پلاگین مربوط به قالب رو هم دریافت و نصب کنید.
نیازی هم نیست قالبهای دیگه رو پاک کنید. این دیگه به خود شما مربوط میشه.
یا علی
خوب مرسی پلاگین ها رو از کجا دانلود کنم"؟
کجا باید نصبشون کنم؟
دوست عزیز سلام
You need to install this plugin to run YT Framework Template.
Please [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] to download the plugin. Yt Plugin supports Yt Framework for adding extra parameters to use for Mega Menu and compressing CSS/ JS or HTML
لطفا کتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمایید
موفق و پیروز باشید.ُ
بازم سلام
من کتاب جوملا مطالعه کرم ولی روش نصب پلاگین ننوشته بود خودتون میتونید توضیح بدید باید چیکار کنم ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصب کردم الان این پیغام میده اینم دانلود کردم نصب کردم ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم
You need to install this plugin for resizing images in Content Component and extensions of SmartAddons. Please [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] to download the plugin.
---
اینم نصب کردم ولی بازم این پیغام میده
You need to install this plugin for resizing images in Content Component and extensions of SmartAddons. Please [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] to download the plugin.
چیکار باید انجام بدم؟
ویرایش توسط mersad : 05-06-2012 در ساعت 01:09 PM دلیل: دو پست شما یکی شد
پلاگین دومی که نصب کردید رو فعال کردید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)