لطفا در خصوص چگونگی تبدیل تاریخ بالای قالب راکت تم نظیر قالب اصلی joolafarsi کمک کنید. تاریخ سایت شمسیه ولی تاریخ بالا همچنان میلادی و با حروف فارسیه. مرسی

لطفا در خصوص چگونگی تبدیل تاریخ بالای قالب راکت تم نظیر قالب اصلی joolafarsi کمک کنید. تاریخ سایت شمسیه ولی تاریخ بالا همچنان میلادی و با حروف فارسیه. مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
دوست عزیز به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
لطفاً پست اسپم ارسال نکنید و به قوانین احترام بگذارید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید فرمت تاریخ قالب رو به صورت زیر تغییر بدید
JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4'));
به صورت شمسی نمایش داده خواهد شد
در پناه ایزد
از پاسختون ممنونم. ولی کدوم فایل قالب رو تغییر بدم؟نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ادرس سایت رو قرار بدید تا بهتر راهنمایی کنیم
در پناه ایزد
تو لوکال هستش دارم روش کار می کنم. تو index.php قالب چیری در مورد date نداره که تغییر بدم.نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب دقیقا همین قالب سایت joomlafarsi هستش.نوشته اصلی توسط moussa75 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از فایر باگ کمک بگیرید
پیدا کنید کد مد نطر خودتون رو
اموزش استفاده از فایر باگ در دانشنامه جوملا فارسی موجود هست
در پناه ایزد
بسیار متشکرم. حل شدنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من برای پیدا کردن کدها از کروم گوگل استفاده می کنم. شما فایر فاکس رو بهتر می دونی؟نوشته اصلی توسط moussa75 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اگر امکانش هست بگید کدوم فایل رو تغییر دادید ممنون میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)