-

نوشته اصلی توسط
hattarzadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت جناب آقای مرصاد و آقای صفاجوی
جوابی از شما دریافت نکردم
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
من هنگ کردم ؟
با gtalk هم آماده به چت هستم attarzadeh.hadi
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . yadelaleha . com / installation / index.php مشاهده کردم مشکلی ندارد شما باید
یک بانک اطلاعاتی بسازید ویک کاربر برای بانک اطلاعاتی که مجوزهای خواندن و نوشتن و اجرا را در آن بانک داشته باشد .
بعدش براحتی جوملا نصب میشه و هیچ مشکلی ندارد .
تمام این آموزشها در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
05-08-2012 08:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلا م جناب shmata پست های قبلی من رو بخونید می بینید که تا مرحله 6 نصب رفتم اطلاعات مورد نیاز در این مرحله رو هم پر کردم و کلید ادامه رو زدم ولی هر چی منتظر می مونم به مرحله 7 نمیره
لطفا چک بفرمایین
-
-

نوشته اصلی توسط
hattarzadeh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلا م جناب shmata پست های قبلی من رو بخونید می بینید که تا مرحله 6 نصب رفتم اطلاعات مورد نیاز در این مرحله رو هم پر کردم و کلید ادامه رو زدم ولی هر چی منتظر می مونم به مرحله 7 نمیره
لطفا چک بفرمایین
راحتترین راه حل اینه که جوملا تون در لوکال تکمیل کنید و سپس به هاست انتقال بدید (از طریق FTP) و بعد پایگاه داده تونو import کنید .
-
-
سلام
دوست عزيز فاصله ي بين دوپست شما خيلي كم هستش!
لطفاً از ارسال اسپم جداً خودداري كنيد و براي پاسخ كمي صبور باشيد
json روي سرورتون فعال هست؟
توي صفحه ي اول نصب مواردي كه براي نصب جوملا الزامي هست همگي سبز هستند؟ از اون صفحه يك عكس بگيريد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)