با سلام خدمت جناب آقای مرصاد و آقای صفاجوی
جوابی از شما دریافت نکردم
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
من هنگ کردم ؟
با gtalk هم آماده به چت هستم attarzadeh.hadi

با سلام خدمت جناب آقای مرصاد و آقای صفاجوی
جوابی از شما دریافت نکردم
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
من هنگ کردم ؟
با gtalk هم آماده به چت هستم attarzadeh.hadi
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . yadelaleha . com / installation / index.php مشاهده کردم مشکلی ندارد شما بایدنوشته اصلی توسط hattarzadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک بانک اطلاعاتی بسازید ویک کاربر برای بانک اطلاعاتی که مجوزهای خواندن و نوشتن و اجرا را در آن بانک داشته باشد .
بعدش براحتی جوملا نصب میشه و هیچ مشکلی ندارد .
تمام این آموزشها در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده
با سلا م جناب shmata پست های قبلی من رو بخونید می بینید که تا مرحله 6 نصب رفتم اطلاعات مورد نیاز در این مرحله رو هم پر کردم و کلید ادامه رو زدم ولی هر چی منتظر می مونم به مرحله 7 نمیره
لطفا چک بفرمایین
راحتترین راه حل اینه که جوملا تون در لوکال تکمیل کنید و سپس به هاست انتقال بدید (از طریق FTP) و بعد پایگاه داده تونو import کنید .نوشته اصلی توسط hattarzadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)