سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: فارسی سازی قالب ورتکس

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سایت که فرمودید به صورت Local هست، وگرنه تقدیم می کردم..

مشکل منوی : راستچین نمیشه، فقط align right شده ظاهرا.. به ترتیب دکمه های منو در RTL و LTR دقت کنید

جوملا فارسی باگ داره، به عنوان مثال در بخش Language manager با کلیک روی تب Content این پیغام رو میتونید بگیرید..
    500 - An error has occurred.

Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `farsi_languages` AS a LEFT JOIN farsi_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `farsi_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc
    برای همین هم از همون پک اصلیش استفاده کنه آدم خیالش راحت تره..

برای بقیه قسمتها راه حلی سراغ ندارید؟
    قسمت مطالب اصلی و ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 805 بار در 630 ارسال
    برای منو بدون تغییر قالب هم میشه مشکلو حل کرد. به این ترتیب که در مدیریت منوی اصلی چینش آیتم ها رو برعکس کنیم.

در رابطه با مشکل مدیریت زبان هم پیشنهاد میکنم که در یک تاپیک جداگانه این موضوع رو پیگیری کنید. اگر مشکل اساسی باشه باید همه با اون مواجه بشن (خوشبختانه من به همچین مشکلی بر نخوردم)
    کاری که شما انجام دادید پاک کردن صورت مسئله است. ما همه اینجا جمع شدیم تا به همیدگه کمک کنیم. پس بهتره اگه مشکلی هم میبینیم سعی کنیم اون رو رفع کنیم.

من قالب رو نصب کردم. قسمت کامپوننت مشکل راستچین داشت که از طریق زیر میشه برطرفش کرد.

در فایل
    templates/shape5_vertex/css/template.css
    در خط 317 مقدار زیر را اضافه کنید.
    ;direction:rtl

مسیر سایت هم مشکلی نداشت.
    ویرایش توسط jalal_iranian : 05-08-2012 در ساعت 05:07 AM

خیر قربان، پاک کردن صورت مسله نیست، اون رو وقتی آدم پیگیری میکنه که وقت پیگیریش رو داشته باشه..
    الان وقتش نیست متاسفانه، بنده هم قصد پیگیری نداشتم با ارسال پیغام خطا..

در رابطه با منو شما الان صورت مسله رو پاک کردی؟ اون کار رو کرده بودم قبلا، اصولی نیست این کار برادر..
    قسمت برد کرامب هم مثل منو ترتیبش بر عکس هست تو دمویی که لینکش رو فرستادم براتون..

نکته بعدی اینکه سایت دو زبانه هست برادر، اگه تو همون پک که گرفتین دقت کنین، میبینین که css برای rtl رو جدا گذاشتند..
    من نمی خوام ltr رو خراب کنم که rtl درست بشه! جفتش رو لازم دارم..

تشکر شده 805 بار در 630 ارسال
    دوست عزیز اگه مایل به پیگیری مشکلاتتون نیستید ایرادی نداره ولی وقتی می فرمایید

جوملا فارسی باگ داره
    بهتره که با دلیل موجه صحبت کنید. مطمئنا اگه مشکلی باشه دوستان با روی باز نظرات رو قبول میکنن همونجوری که تا بحال اینطور بوده.

مشکل منو و قسمت مرکزی هم بخاطر اینکه قالب به صورت غیر اصولی rtl شده و فکر میکنم به جای متهم کردن بقیه و صحبت طلبکارانه از سایت سازنده طلبکار باشید.

در مورد قسمت مرکزی میتونید همون کلاسی رو که به شما معرفی کردم رو در فایل template_rtl کپی کنید و direction:rtl رو بهش اضافه کنید تا فایلهاتون خراب نشه.
    ویرایش توسط jalal_iranian : 05-08-2012 در ساعت 06:21 AM

آقا کسی نگفت مایل به پیگیری مشکلات نیست! گفتم در حال حاضر وقتش نیست! به این معنی که الان درگیر کاری هستم که وقت رفع عیب و این قضایا رو ندارم، وگرنه خیلی پیگیرتر از شما میشدم در این قضیه..

در مورد اون کادری که دور جوملا فارسی باگ داره کشیدین متوجه منظورتون نشدم، این یعنی الان به شما بر خورده؟ دلیل موجه نمی خواد برادر، تمام نرم افزارها باگ دارن، یکی بیشتر یکی کمتر.. بنده هم در جانفشانی هایی که تیم جوملافارسی و بچه های انجمن در زمینه بهبود بخشیدن به جوملا فارسی می کنند شکی ندارم

کسی شمارو متهم نکرده و چیزی هم طلبکار نیست، حرفی که خودتون زدین رو به خودتون ارجاع دادم! میتونید در پست قبلش مشاهده کنید..

به هر حال ممنون از لطف بی دریغ شما سرور گرامی و عزیز

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nutsy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    آقا کسی نگفت مایل به پیگیری مشکلات نیست! گفتم در حال حاضر وقتش نیست! به این معنی که الان درگیر کاری هستم که وقت رفع عیب و این قضایا رو ندارم، وگرنه خیلی پیگیرتر از شما میشدم در این قضیه..

در مورد اون کادری که دور جوملا فارسی باگ داره کشیدین متوجه منظورتون نشدم، این یعنی الان به شما بر خورده؟ دلیل موجه نمی خواد برادر، تمام نرم افزارها باگ دارن، یکی بیشتر یکی کمتر.. بنده هم در جانفشانی هایی که تیم جوملافارسی و بچه های انجمن در زمینه بهبود بخشیدن به جوملا فارسی می کنند شکی ندارم

کسی شمارو متهم نکرده و چیزی هم طلبکار نیست، حرفی که خودتون زدین رو به خودتون ارجاع دادم! میتونید در پست قبلش مشاهده کنید..

به هر حال ممنون از لطف بی دریغ شما سرور گرامی و عزیز
    لطفا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمائید و خودتون اقدام به فارسی کردن قالب تون کنید هرجا با مشکل مواجه شدید یک تاپیک ایجاد کنید ( با ذکر جزئیات ) ما در خدمتتونیم برای کمک .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12