-
صفحاتی بصورت subdomain
سلام
میخواهم در سایتی برای افرادی صفحاتی مجزا درست کنم (هر نفر یک صفحه دارد)
این صفحات رو میشود خودم درست کنم یا اینکه به فرد دسترسی بدهم خودش درست کند (خیلی مهم نیست)
این قسمتش سوال اصلی من است:
میخواهم طوری باشد هر صفحه بصورت subdomain دیده شود
مثال : hasan.mysite.com یا mysite.com/hasan
چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
پ ن : البته یک روش که استفاده ار کد سایت استاتیک با Html هست رو یلدم طبعا دنبال راهکار جوملایی میگردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-06-2012 02:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
amirb55
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
میخواهم در سایتی برای افرادی صفحاتی مجزا درست کنم (هر نفر یک صفحه دارد)
این صفحات رو میشود خودم درست کنم یا اینکه به فرد دسترسی بدهم خودش درست کند (خیلی مهم نیست)
این قسمتش سوال اصلی من است:
میخواهم طوری باشد هر صفحه بصورت subdomain دیده شود
مثال : hasan.mysite.com یا mysite.com/hasan
چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
پ ن : البته یک روش که استفاده ار کد سایت استاتیک با Html هست رو یلدم طبعا دنبال راهکار جوملایی میگردم
جوملا افزونه هایی دارد که کاربران یک profile اختصاصی بدهد اما موردی که شما بهش اشاره کردید باید از هاست عمل کنید , بعید میدونم جوملا افزونه ای برای ایجاد ساب دامین داشته باشه
-
-
سلام
ممنون ، بله افزونه پروفایل رو دیدم
اما در اینجا صفحه با ساب دومین اهمیت بیشتری دارد
حتی اگر بشود صفحات رو بصورت مطلب ایجاد بکنم و لینک ها بصورت ساب دومین باشند خوبه. یه مشکلی که هست اینه که در آدرس دهی مطالب اسم گروه و بخش هم می آید
-
-

نوشته اصلی توسط
amirb55
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون ، بله افزونه پروفایل رو دیدم
اما در اینجا صفحه با ساب دومین اهمیت بیشتری دارد
حتی اگر بشود صفحات رو بصورت مطلب ایجاد بکنم و لینک ها بصورت ساب دومین باشند خوبه. یه مشکلی که هست اینه که در آدرس دهی مطالب اسم گروه و بخش هم می آید
این افزونه رو هم بررسی کنید ممکنه بدردتون بخوره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)