جوملای من 2.5.4 است قبلا میشد چند مجموعه را با دراگ کردن انتخاب نمود ولی الان نمیشه مثلا اگه نوع آیتم را مجموعه بلاگ بگذاری چطور میشه چند مجموع انتخاب کرد در ضمن چطور نام مجموعه ها را از دید کار بر نویسنده مخفی کرد

جوملای من 2.5.4 است قبلا میشد چند مجموعه را با دراگ کردن انتخاب نمود ولی الان نمیشه مثلا اگه نوع آیتم را مجموعه بلاگ بگذاری چطور میشه چند مجموع انتخاب کرد در ضمن چطور نام مجموعه ها را از دید کار بر نویسنده مخفی کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
منظور شما از دراگ چیه ؟!
جواب سوال دوم > مدیریت > منو ها ؟ منو اصلی > صفحه اصلی > پارامتر ها
در پناه ایزد
من آیتم رانوع ایجاد مطلب گذاشته ودر سمت چپ مجموعه پیش فرض را بله انتخاب و زیر آن نام مجموعه را انتخاب کردم و لی وقتی وارد میشم تا مطلب اضافه کنم توسط یوزر تمام مجموعه ها را نشان میده در صورتی که فقط همان مجموعه را باید نشان بده جوملا 2.5.4 است وقتی ارتقا دادم اینطور شده
سلام
لطفاً از ارسال اسپم جداً خودداري كنيد
براي سؤال خودتون يه تصوير بياريد كه منظورتون رو از دراگ متوجه بشيم.
موفق باشيد
آقا اگه منوی از نوع ایجاد مطلب ساختم و در تنظیمات در سمت چپ پیش فرض بله را برای مجموعه که انتخاب کردم بگذارم ولی وقتی آن منو را زدم که مطلب ایجاد کنم تمام مجموعه را نشان میده در صورتی که باید همان مجموعه من را فقط نشان بده البته وقتی جوملا 2.5.4 شد اینطوری شد و ورژن قبلی درست بود
دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید
در غیر این صورت با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد !
شما در هنگام ساخت روی پیش فرض قرار میدید خوب این مورد باید به همن حالت در بیاد !
به حالت پیشفرض نگذارید مشکلی پیش نخواهد امد
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)