سلام
می خواستم بدونم سرنوشت کامپوننت هایی مثل جی کامنت ، نقشه سایت و ... که اتفاقا نسخه بروز رسانی اینها هم اومده، چی میشه؟
یعنی اینکه مثلا jcomment کلی از کاربرها توش نظر دادن حالا بعد از ارتقا جوملا و نصب نسخه جدید جی کامنت چه اتفاقی رخ میده؟

سلام
می خواستم بدونم سرنوشت کامپوننت هایی مثل جی کامنت ، نقشه سایت و ... که اتفاقا نسخه بروز رسانی اینها هم اومده، چی میشه؟
یعنی اینکه مثلا jcomment کلی از کاربرها توش نظر دادن حالا بعد از ارتقا جوملا و نصب نسخه جدید جی کامنت چه اتفاقی رخ میده؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما مي تونيد اين كامپوننت ها رو بصورت دستي ارتقابديد
من اين كار رو با كامپوننت جي كامنت،جي دانلود و خبرنامه ي jnic انجام دادم
ابتدا اين افزونه ها رو براي جوملا 2.5 نصب كنيد
بعد به phpmyadmin بريد و جداول قديمي رو با جداول جديد مقايسه كنيد و ببينيد چه چيزهايي اضافه شده يا چه چيزهايي كم شده. بعد اين تغييرات رو روي ديتابيس قديمي پياده كنيد. بعد از اتمام تطبيق دادن به قسمت Operations بريد و در قسمت Copy database to نام ديتابيس جديد خودتون رو وارد كنيد. فرضاً اگر اسم جدول قديمي jos_jcomment هست در اينجا بايد نام جدول جديد خودتون يعني j25_jcomment رو وارد كنيد
گزينه ي Data only رو انتخاب كنيد و روي go كليك كنيد.
اين كاررو بايد براي همه ي موارد توي ديتابيس انجام بديد
موفق باشيد
منظور از تغییرات چیه که با هم تطبیق بدم؟ منظورتون همون id، parent و ... که تو جدول jcomment هست؟
من دوتا عكس ضميمه كردم
يكي ازتصاوير جدول جديد هست و يكي ديگه جدول قديمي(من يك جدول رو براي نمونه گذاشتم كه jos_comment هست)
توي جدول جديد دو گزينه اضافه شده كه بايد اين دو جدول رو توي جدول قديمي اضافه كنيد و بعد طبق دستوري كه گفتم جدول قديمي رو توي جدول جديد كپي كنيد.
اين كار رو براي همه ي جدوال بايد انجام بديد و تطبيق بزنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)