-
باز نشدن لینکه مطالب ماژول ها در صفحه اول
سلام من میخوام لینک ماژول هام یعنی مثل پربینندهترین مطالب یا لینک مطلب اسلاید شو رو اینا میزنم مطلبش رو صفحه ی اول باز میشه یعنی تمام ماژول ها اینا هست می خوام تو صفحه جدید باز شه که ماژول ها اینا غیر فعاله کله صفحه مطلبه بیاد یجا خوندم باید رفت به این مسیر
JoomlaPath\templates\ja_purity\html\com_content\fr ontpage\default_item.php
ولی قالب من فولدر frontpage نداره کد نویسی هم بلد نیستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
منظورم از باز شدن در صفحه جدید این نیست که تو تبه جدید باط شه منظورم اینه تو صفحه اول نمایشش نده مطلبو وقتی روش میزنم
ویرایش توسط safajuy : 05-07-2012 در ساعت 09:10 AM
دلیل: non-italic
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-07-2012 08:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
براي اينكه مطالب شما در صفحهي اصلي نمايش داده نشه بايد گزينه ي ويژه رو غير فعال كنيد
براي اينكه همين مطالب در آخرين مطالب و محبوب ترين مطالب نمايش داده نشه بايد از ماژول هاي lastnews استفاده كنيد
براي مثال از اين ماژول استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
-
گزینه ویژه فعال نیست وقتی روی لینکش زده میشه توی صفحه اول باز میشه من مثلا ماژول اسلاید شو اینامو فقط تو صفحه اول فعال کرد که مطالب در صفحات دیگه کامل باشه ولی رو این لینکا میزنم صفحه اول باز میشه یعنی اسلایدشو اینارم میاره ولی لینکای منو هام اینا اوکیه
-
-
مطالب خودتون رو به منو اختصاص بديد و با استفاده از ماژول هاي معتبر مجموعه اي رو براي نمايش مطالب خودتون انتخاب كنيد.
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالب خودتون رو به منو اختصاص بديد و با استفاده از ماژول هاي معتبر مجموعه اي رو براي نمايش مطالب خودتون انتخاب كنيد.
موفق باشيد
lمیشه بیشتر توضیح بدین؟یعنی چی مطالبو به منو اختصاص بدم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
shamir
سلام من میخوام لینک ماژول هام یعنی مثل پربینندهترین مطالب یا لینک مطلب اسلاید شو رو اینا میزنم مطلبش رو صفحه ی اول باز میشه یعنی تمام ماژول ها اینا هست می خوام تو صفحه جدید باز شه که ماژول ها اینا غیر فعاله کله صفحه مطلبه بیاد یجا خوندم باید رفت به این مسیر
JoomlaPath\templates\ja_purity\html\com_content\fr ontpage\default_item.php
ولی قالب من فولدر frontpage نداره کد نویسی هم بلد نیستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
منظورم از باز شدن در صفحه جدید این نیست که تو تبه جدید باط شه منظورم اینه تو صفحه اول نمایشش نده مطلبو وقتی روش میزنم
سلام
سوال شما جمله بندیش مشکل زیاد داره !
"من میخوام لینک ماژول هام یعنی مثل پربینندهترین مطالب یا لینک مطلب اسلاید شو رو اینا میزنم مطلبش رو صفحه ی اول باز میشه یعنی تمام ماژول ها اینا هست می خوام تو صفحه جدید باز شه که ماژول ها اینا غیر فعاله کله صفحه مطلبه بیاد یجا خوندم باید رفت به این مسیر"
من با چند بار مطالعه این متن متوجه شدم که شما میخواهید لینک همه آیتمهاتون بشه بصورت لینکی که توی یک پنجره جدید باز شه ! درسته ؟
برای اینکار باید target تگهای a ماژولهاتون رو _blank بدید تا مشکلتون حل بشه !
اگر میخواهید از طریق پوشه html قالب اینکار را برای قالب خودتون سفارشی کنید ! فایل موجود در سورس جوملا و پوشه componnet/com_content/fronpage رو کپی کنید توی پوشه ای به نام html در قالبتون و ویرایش کنید ! تگهای انچور رو به این شکل ویرایش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)