-
کمک
سلام دوستان ، خسته نباشید
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب،من یک سایتی رو دادم برام درست کردن و هزینه زیادی رو هم متحمل شدم (تقریبا 2 ملیون...) ، سایت در مورد مرجع تخصصی اندروید هستش،روزهای اول که سایت رو دادن خوب بود و امکاناتش کامل بود ولی بعد از 2-3 روز نمیدونم چی شد و دیگه حالت "jcetooltip" کار نکرد (همون که موس میره روی عکس و با افکت زیبایی درمورد عکس توضیح میده...) ، البته در لوکال کار میکنه ها ولی در سایت اصلی کار نمیکنه ، این اولیش بود
دومش،من در سایتم قسمت ثبت نامی و ساخت و ادیت پروفایت اعضا و ... رو دارم ولی اول نگذاشتم که به این پروفایل و ثبت نامی حالت چتینگ کوتاه رو اضافه کنن (طوری که مثل انجمن هرکی میاد تو پروفایل کس دیگر پیام مینویسه)،البته برای اینکار از افزونه "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" کمک گرفتن به نظرم،حالا میخوام برم پیام های فوری و Private Message رو فعال کنم ، فعال میشه ولی نمیشه پیام نوشت،انجمن و بلاگ رو از خدمات همین افزونه فعال میکنم میرم رو پروفایل طرف این رو مینویسه : کامپوننت Mamblog blogger نصب نشده است. لطفاً با مدیر تماس حاصل فرمائید - کامپوننت انجمن نصب نشده است. لطفاً با مدیر سایت تماس حاصل فرمائید. ، و نمیشه فعالش کنم،میخواستم بدونم چطور میتونم این چت و بلاگ و انجمن رو برای کاربر فعال کنم؟
اصلا ارزش داره این کار رو بکنم یا خیر؟
دوستان من یک فرد عادی هستش در جوملا و چیزی هم نمیدونم و این مواردی هم گفتم برام ضروری هستش،واقعا یک دنیا ممنون میشم که من رو کامل و واضح راهنمایی کنید،هر کمکی هم در زمینه اندروید و ... خواستین در خدمت هستم
یک دنیا ممنون،تا قبل از اینکه سایت رسمی بیاد بالا میخوام اینا رو ردیف کنم،یک دنیا ممنون
ویرایش توسط Dreams-Boy : 05-08-2012 در ساعت 08:32 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-08-2012 08:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)