-
انتشار ماژول درختی یا اکاردیونی
آدرس سایت من shanei.net است . لطفاً دوستان در صورت امکان مرا راهنمایی کنید که چگونه منو persian & oriental Rugs را تبدیل به منو آبشاری یا درختی کنم ؟ منظور من این است که این منو در حال حاضر در چه موقعیتی منتشر شده و من باید ماژول منوی درختی را در کدام موقعیت منتشر کنم تا این منو تبدیل به منوی درختی شود؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-09-2012 06:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای پیاده سازی منو بازشو باید ابتدا از یک افزونه منوی بازشو استفاده کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]منوهایی با آیتم های تودرتو ایجاد کنید .
-
-
ﻟﻂﻔﺎ اﮔﺮ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻣﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻱ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺩاﺭﻡ ﺑﺮاﻱ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻣﻨﻮ ﺩﺭﺧﺘﻲ ﻳﻪ اﻛﺎﺭﺩﻳﻮﻧﻲ .ﻣﺘﺸﻜﺮﻡ.
-
-
سلام
مي تونيد از اين ماژول هم استفاده كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين ماژول رو توي موقعيت منوي خوتون قرار بديد
موفق باشيد
-
-
از لطف همه دوستان که جواب دادند متشکرم.ولی* هر کاری کردم نشد نمیدانم ایراد کار من کجاست
-
-
الان اون ماژولي كه بهتون گفتم بذاريد رو كجا گذاشتيد؟
ماژول منوي پيش فرض رو غير فعال كنيد و اين ماژولرو به جاش بذاريد
موفق باشيد
-
-
من بعد از نصب ماژول آن را فعال می*کنم و انتخاب می*کنم که در در موقعیت منو مورد نظر منتشر شود و بعد برای منو هم این ماژول را به منو اختصاص میدهم ولی* اتفاقی نمی*افتد لطفا راهنمایی کنی دبنا به کاربرد سایتم جوملا را به زبان انگلیسی نصب کردم '
ویرایش توسط safajuy : 05-12-2012 در ساعت 07:18 AM
دلیل: تصحيح فونت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)