من اين مبحث رو خيلي جاها ديدم همه او كارهايي هم كه گفته بودن انجام
دادم .ولي تو هيچ كدوم از اين تاپك ها كسي آموزش كليشو نگفته همه گفتن رمز هاست و مديريت سايتو بفرست بعد درست ميشه حالا ميخواستم ببينم يكي نيست آموزش كليشو بذاره ممنون

من اين مبحث رو خيلي جاها ديدم همه او كارهايي هم كه گفته بودن انجام
دادم .ولي تو هيچ كدوم از اين تاپك ها كسي آموزش كليشو نگفته همه گفتن رمز هاست و مديريت سايتو بفرست بعد درست ميشه حالا ميخواستم ببينم يكي نيست آموزش كليشو بذاره ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوش آمدید
لطفا اعلام کنید چه خطایی به شما میدهد
مطمئنا خطای شما مربوط به تنظیمات ftp می باشد
که در مقاله زیر کلیه خطا ها شرح داده شده است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و برای تنظیم آن مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
به علت اینکه Permission فایل configuration.php باید برروی 755 یا 777 باشه تا بتونید اطلاعات روی این فایل ذخیره کنید .
آقاي محمد حسني عزيز Permission روي 777 تنظيم شده هيچ پيغام خطايي هم نمي ده تازه مينويسه كه تنظيمات با موفقيت ثبت شد ولي بعد از اينكه بر ميگردي همه تنظيمات همون پيش فرضه سايتو غير فعال ميكنم بعد برميگردم ميبينم دوباره فعاله من چون يه مقدار از html سر در ميارم از تو كد نويسي تغييرش دادم ولي دوست دارم بدونم چرا كار نميده ..ممنون از شما
یعنی با وجود اینکه permission فایل configuration.php برروی 777 است و FTP غیرفعال است , تنظیماتی که شما از تنظیمات کلی ذخیره میکنید ذخیره نمیشوند ؟
سلام مجدد من اون تنظيمات ftp رو انجام دادم اكانت ftp ساخته شد ولي حالا كه دارم تو مديريت قسمت سرور وارد ميكنم اين پيغامو ميده .
- JFTP: :write: پاسخ بد
- نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
تنظیمات را غیر فعال کنید . وارد هاست شوید و فایل configuration.phpرا باز کنید ومقدار ftp_enable$ را 0 کنید فایل را ذخیره کنید و مجددا تلاش کنید . اگر درست نشد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
را مطالعه بفرمایید
ویرایش توسط shmata : 05-09-2012 در ساعت 07:40 AM
واقعاٌ مرسي درست شد من خودم يه اكانت ftp داشتم دوباره داشتم يكي ديگه ميساختم قاطي ميشد .ممنون ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)