-
ککمک!
سلام.من تازه وارد این فروم شدم
1 سوال دارم.فقط ببخشید اگه خیلیییی ابتداییه
من تازه قراره توی یه شرکت استخدام شم.قراره 1 پرتال خریداری کنن. که یه بخش نرم افزاری داره و یه بخش طراحی
سوالم اینه که با وجود اون نرم افزار من دیگه نیازی به نصب جوملا ندارم؟
و سوال دومم اینه که با خرید این نرم افزار خودم میتونم به سایت اسکریپت یا ماژول اضافه کنم؟
بازم ببخشید که سوالم خیلی ابتداییه.اخه اولین تجربه ی منه
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-09-2012 02:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]يك سيستم مديريت محتواست و نرم افزاريست با زبان php كه نيازي به نوشتن كد براي راه اندازي سايت نداره!
اون نرمافزارهايي كه شما مي گيد رواگر اسمش رو بگيد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم كه به چه دردي مي خوره
ولي اكثر نرم افزارها براي كد نگاري هستند. شما بااستفاده از اون نرم افزارهاي كدنگار ميتونيد براي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]يا هر سيستم ديگه افزونه بنويسيد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]يك سيستم مديريت محتواست و نرم افزاريست با زبان php كه نيازي به نوشتن كد براي راه اندازي سايت نداره!
اون نرمافزارهايي كه شما مي گيد رواگر اسمش رو بگيد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم كه به چه دردي مي خوره
ولي اكثر نرم افزارها براي كد نگاري هستند. شما بااستفاده از اون نرم افزارهاي كدنگار ميتونيد براي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]يا هر سيستم ديگه افزونه بنويسيد.
موفق باشيد
ممنون
این نرم افزاری که میگم یه cms نوشته شده از شرکت فراکارانت هست.قیمتش 2400000 تومنه
سوالم در مورد جوملا حل شد ولی یه سوال دیگه برام مطرح شده
من اگر این نرم افزار رو تهیه کنم بعدا میتونم بهش ماژول اضافه کنم؟
یا محدودش میکنن که مجبور باشی هر چی خواستی بری سراغ خودشون؟
-
-
اگر اپن سورس باشه و راه هاي گسترشرو بهتون بگن( كه نخواهند گفت) مي تونيد گسترش بديد
معمولاً*بايد بريد از خودشون ماژول و افزونه بگيريد
اما جولا بيش از 9400 افزونه داره كه بيشترشون رايگانه. خود جوملا هم رايگانه. با اين هزينه ايكه شمامي خواييد بكنيد ميتونيد چند افزونه ي تجاري بخريد كه مراتب از سيستم هاي ديگه بهتر و قابل انعطاف تره
گسترشش هم راحت تراز سيستم هاي ديگه ست
موفق باشيد
-
-
سلام
خوش آمدید !
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و با توجه به قوانین سوال خود را مطرح کنید !
شما یک سوال در بخش جوملا 2.5 مطرح کردید که باید در بخش متفرقه باشد ! و همچنین عنوانی مناسبی برای تاپیک خود انتخاب نکردید ! اگر مایل هستید که به شما راهنمایی شود بهتر است قوانین را رعایت کنید !
تاپیک قفل شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)