برای ساخت forum در جوملا 2.5.4 از چی باید استفاده کرد؟

برای ساخت forum در جوملا 2.5.4 از چی باید استفاده کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام من موقع نصب به این مشکل میخورم![]()
سلام
كدوم افزونه رو نصب كرديد؟
بعضي از افزونه ها نياز به اكستراكت كردن داره و بعداز اكستراكت بايد فايل اصلي رو نصب كنيد
روي لوكال كارمي كنيد يا سرور؟
موفق باشيد
من موفق به نصب smf شدم فقط مشکل اینجاست که smf جدا کار میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من یک انجمن ساز میخام که مدیریتش داخل خود جوملا باشه
سلام
از افزونه kunena که مدیریتش داخل جوملا است استفاده نمایید:
موفق باشید
نصب شد حالا چجوری میشه آوردش 2 منوها
سلام
به مديريت منوها بريد
منوي اصلي را انتخاب كنيد
گزينه ي جديد رو بزنيد
نوع رو روي kunena قرار بديد
موفق باشيد
سلام
من از جوملا 2.5 استفاده می کنم آیا بهترین ابزار فروم که می تونم ازش استفاده کنم افزونه کیونا هست؟ پلاگین فرومی وجود داره که فارسی شده باشه و بتونه با جوملا 2.5 به کار گرفته بشه؟ اگه چنین افزونه ی فرومی وجود داره میشه لینکش را اینجا قرار بدید؟
متشکرم
سلام
دوست عزیز لطفا سوالاتی که با عنوان تاپیک متفاوت هست رو در یک تاپیک دیگر مطرح کنید !
در حال حاضر بهترین انجمن ساز ویبولتین هست که تجاری هست و اینکه با جوملا هماهنگسازی نشده (تا اونجا که من میدونم)
بهترین افزونه فروم ساز که با جوملا هماهنگ هست (هماهنگی از نظر کاربران و...)! کیوننا هست !
در زیر می تونید لینک دانلود و فارسی سازش رو دانلود و نصب کنید
مشکلی داشتید در انجمن مطرح کنید درخدمتیم
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)