-
لطفا در طراحی این قالب ما رو یاری کنید
سلام، یک قالب می خواستم درست کنم مثل سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک قالب مشابه اون پیدا کردم، ولی چنتا مشکل داره اگه دوستان بتونند این مشکلات رو رفع کنند ممنون میشم.
دموی قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس دانلود آن : ************
اولین مشکلش اینکه : زمانی که یک مطلب مینویسی، پس زمینه ی اون سفید نیست ( اگه بشه یه کاری کرد وسط دو ستون پس زمینش سفید بشه و فونت روش مشکی خوب میشه)
دوم اینکه : پس زمینه خود سایت را اگه بشه مثل سایت مزبور زد خوب میشه
سوم اینکه به صلاحدید خودتون، هر جای قالب تا جایی که امکان داره مثل سایت مزبور بشه.
لطف میکنید اگه خبر بدید، که امور مذکور آیا امکان پذیر است، و دوستان میتونند یه دستی به قالب بزنند؟
ویرایش توسط safajuy : 05-10-2012 در ساعت 11:36 AM
دلیل: اصلاح لينك خارجي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-10-2012 10:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من درست کردم ولی توی بک گراند خود سایت و بک گراند مطلب مشکل دارم . می خوام عین همون سایت بشه.
آدرس سایتی که دارم روش کار میکنم
آدرس اون سایتی که میخوام مثل اون بشه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط torghoundy : 05-16-2012 در ساعت 04:52 PM
دلیل: لینک سایت به درخواست کاربر حذف شد
-
-
سلام.
دوست عزيز اين دو قالب خيلي با هم تفاوت دارند.
از لحاظ گرافيك و سيستم داخلي هم زحمت زيادي مي بره تا تبديل شه.
ويرايش اين گونه قالب ها نياز به دانش برنامه نويسي و css داره.
موفق باشيد
-
-
سلام
لینک بک گروند سایت اصلی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کافیه در فایل template.css قالب تصویر بالا رو فراخوان کنید
برای سفید شدن رنگ بک گروند محتوا هم باید در همون فایل template.css رنگ رو تغییر بدین
برای عنوان مازول ها هم تصاویر ذیل رو با هم فوتو شاپ و جایگزین کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)