نه متاسفانه، قالب رایگان نیست و تحت فریم ورک wrap نوشته شده.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نه متاسفانه، قالب رایگان نیست و تحت فریم ورک wrap نوشته شده.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر از جوملا2.5 استفاده ميكنيد براي رفع مشكلتون نياز به اين كار نداريد!
اين مقاله رو مطالعه كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اين روش شما مي تونيد از استايل خودتون يك كپي بگيريد و توي منوهاي موردنظرتون نمايش بديد.
موفق باشيد
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم، مشکل من استایل نیست. من مشکل تداخل عملکرد Java Script دارم، دو کد Java Script که یکی برای یک کامپوننت هست و دیگری رو خودم فراخوان می کنم (از google) با همدیگه تداخل عملکرد پیدا می کنند و باعث میشه عملکرد کامپوننت مختل بشه، به همین دلیل می خوام از همون قالب خودم دو نسخه داشته باشم که در فایل template یکی کدهای خودم رو بگذارم و انتصاب بدم به صفحات مورد نظر، در یکی دیگه این کد رو نگذارم.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي حل مسكل كانفيليكت جائا اسكريپت مي تونيد ازاين آموزش استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته پلاگين هايي هم هست براي جلوگيري از اين مشكل
------------------
براي قالب هاي داراي فريم ورك اين كار يك مقدار نياز به گسترش خود قالب داره.
اگر قالب رايگان بود ميشد به يك طريقي كمك كرد
موفق باشيد
ممنونم، اون مقاله کمکی به من نکرد. ممکنه پلاگین هایی که ذکر کردید رو معرفی کنید؟ خودم پیدا نکردم!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)