-
تصمیم برای خرید یا ساخت یک سایت.لطفا راهنمایی کنید
من برای یک شرکتی کار میکنم و این شرکت میخواد یه cms در حدود 2 میلیون بخره.(تصور کنید که چه امکاناتی لازم داره) تو تاپیک جوملا 2.5 دوستان بهم پیشنهاد دادن که به جای این همه هزینه خودم از طریق جوملا این سایت رو تهیه کنم.اون تاپیک چون بی ربط بود بسته شد و نتونستم بیشتر سوالی بپرسم
راستش من اولین تجربه ی کاریمه و بیشتر تخصص تو شبکه دارم تا وبسایت. فقط یه دوره ی asp.net رفتم و تسلط تو html دارم که فکر نمیکنم به درد همچین وبسایتی بخوره. و چون بخش ثبت نام انلاین و پرداخت هزینه داره به خاطر مباحث امنیتی اش میترسم
دوستانی که تجربه دارن میتونن من رو راهنمایی کنن که چیکار کنم بهتره؟
من دوس دارم تو این شرکت بمونم که بعد از یه مدت وارد بخش شبکه بشم وگر نه اصلا این کار رو قبول نمیکردم
البته چون اولین جایی هست که استخدام شدم زیاد حق انتخاب نداشتم.گرچه بدم نمیاد یه چیز جدید یاد بگیرم
میشه 1 نفر راهنماییم کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-10-2012 02:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
توي اون پست پاسخ شما رو دادم. شما مي تونيد جووملا رو دانلود كنيد و از امكانات رايگان و تجاريش استفاده كنيد. جوملا يك cms امن هست كه سايت هايي مثل kerman.ir يا iran.ir با اون ساخته شدند.
مي تونيد از جوملا استفاده كنيدو هر افزونه ايو كه خواستيد رو بخريد. گرون ترين افزونه ي جوملا 500هزار تومن هستش كه باهاش شبكه ي اجتماعي درست ميكنند!!
در حالي كه سيستمي كه شما مي گيد 2 مليون هست فقط امكانات پايه داره. البته اون شركت هم زحمت كشيده و cms طراحي كرده ولي تا رايگان هست تجاري چرا؟
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
bigane_86
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من برای یک شرکتی کار میکنم و این شرکت میخواد یه cms در حدود 2 میلیون بخره.(تصور کنید که چه امکاناتی لازم داره) تو تاپیک جوملا 2.5 دوستان بهم پیشنهاد دادن که به جای این همه هزینه خودم از طریق جوملا این سایت رو تهیه کنم.اون تاپیک چون بی ربط بود بسته شد و نتونستم بیشتر سوالی بپرسم
راستش من اولین تجربه ی کاریمه و بیشتر تخصص تو شبکه دارم تا وبسایت. فقط یه دوره ی asp.net رفتم و تسلط تو html دارم که فکر نمیکنم به درد همچین وبسایتی بخوره. و چون بخش ثبت نام انلاین و پرداخت هزینه داره به خاطر مباحث امنیتی اش میترسم
من دوس دارم تو این شرکت بمونم که بعد از یه مدت وارد بخش شبکه بشم وگر نه اصلا این کار رو قبول نمیکردم
البته چون اولین جایی هست که استخدام شدم زیاد حق انتخاب نداشتم.گرچه بدم نمیاد یه چیز جدید یاد بگیرم
میشه 1 نفر راهنماییم کنه؟
جوملا کاربری بسیار آسونی داره و به این ترتیب برای شما گزینه خیلی خوبیه، امکان ثبت نام آنلاین در جوملا طراحی شده و پرداخت هزینه هم از طریق درگاه های بانکی انجام میشه و نیازی به نگرانی درباره مباحث امنیتی نیست. تسلط در html هم در جوملا به کارتون میاد و امتیاز محسوب میشه. کلا جوملا براتون خیلی ارزون تموم میشه و میتونه این کم خرج بودن به محبوبیت شما در شرکت منجر بشه.
منتها این نکته رو هم در نظر داشته باشید که جوملا برنامه ای متن باز است و از طرف منبعی پشتیبانی نمیشه و در واقع در موارد بحرانی پشتوانه ای جز انجمن ها و دوستان همکار ندارید.
-
کاربر مقابل از Nesyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
منتها این نکته رو هم در نظر داشته باشید که جوملا برنامه ای متن باز است و از طرف منبعی پشتیبانی نمیشه و در واقع در موارد بحرانی پشتوانه ای جز انجمن ها و دوستان همکار ندارید.
دوست عزیز کار این انجمن پشتیبانی هست ؟ چطور شما میگید منبعی نیست ؟! خودتون حرف خودتون رو نقض میکنید ؟
شما اگر مسیر اموزش رو درست طی کنید در مواقع بحرانی هم میتونید از پس کار بر بیایید
در انجمن ما ماهیگیری یاد میدهیم نه خوردن ماهی ! که البته خیلی از دوستان با این مورد مشکل دارند !!!
این انجمن طبق یک برنامه مدون کاملاً 24 ساعته هست و شما در هر ساعت از شبانه روز در کمتر از چند دقیقه مشکل رو بیان کنید به پاسخ میرسید
ضمن این که هم در این جا هم غیر از اینجا دوستانی رو هم میتونید داشته باشید تا کمک کنند شما رو در لحظات سخت
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 05-10-2012 در ساعت 04:37 PM
-
2 کاربر زیر از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
پیشنهاد من اینکه بجای خرید سی ام اس دیگه از جوملا استفاده کنید کما اینکه سایتهای زیادی از جوملا استفاده میکند (مثل سایت مک دونالد و ..) . چون تولید کنندگان و نویسندگانش بطور مداوم اونو اپدیت و رفع معایب میکنند و بیشترین ماژول ها و کامپوننت ها رو میتونید برای جوملا پیدا کنید . اما اکیدا توصیه میکنم حتما یک جوملا کار حرفه ای در کنار خودتون داشته باشید .چون خیلی مسایل حرفه ای هست که با اون برخورد میکنید : مشکلات قالب - بحث سئو - مسایل امنیتی -باگ های افزونه های جانبی که بروی جوملا نصب میشن و...
-
کاربر مقابل از irandream عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز
شما اول باید ببینید که توقع و نیاز اون شرکتی که توی اون کار می کنید چه هست . اصطلاحا باید یک RFP برای سایتی که می خواهدی داشته باشید در بیارید
جوملا معمولا نیازها استاندارد رو جواب می ده ، و تقریبا می تونه 80 تا 90 درصد نیازهای معمول یک شرکت رو جواب بده
ولی یک نکته قابل توجه هست و اینکه جوملا یک نرم افزار متن باز است و میتونید اون را رایگان دریافت و استفاده کنید ، ولی خدماتی که روی جوملا داده میشه رایگان نیست
ممکنه شما یک قالب فقط برای جوملا بخواید که هزینه اون 2 میلیون تومان باشه ، شما می تونید سایت templatemonster رو ببینید ، اونجا هزینه قالب ها در صورتی که فقط به شما بفروشه حدود 2000 تا 3500 دلار فقط برای قالب هست
شما اگر کار حرفه ای توی جوملا بخواید و نخواهید خودتون کار کنید بالای 1 میلیون تومان باید هزینه کنید
اگر بخواهید که خودتون کار کنید که می تونید از راهنما های مختلف فارسی و انگلیسی و از همین تالارهای گفتگو استفاده کنید تا کم کم حرفه ای بشید
-
کاربر مقابل از mamool62 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
دوست عزیز کار این انجمن پشتیبانی هست ؟ چطور شما میگید منبعی نیست ؟! خودتون حرف خودتون رو نقض میکنید ؟
شما اگر مسیر اموزش رو درست طی کنید در مواقع بحرانی هم میتونید از پس کار بر بیایید
در انجمن ما ماهیگیری یاد میدهیم نه خوردن ماهی ! که البته خیلی از دوستان با این مورد مشکل دارند !!!
این انجمن طبق یک برنامه مدون کاملاً 24 ساعته هست و شما در هر ساعت از شبانه روز در کمتر از چند دقیقه مشکل رو بیان کنید به پاسخ میرسید
ضمن این که هم در این جا هم غیر از اینجا دوستانی رو هم میتونید داشته باشید تا کمک کنند شما رو در لحظات سخت
در پناه ایزد
دوست عزیز، منظور از منبع، پشتیبانی شرکت سازنده بود. شما وقتی یک cms پولی خریداری می کنید، شرکت سازنده به شما خدمات و پشتیبانی میده. اونها نسخه ی خریداری شده شما رو برای برخی خواسته های شما به روز می کنند و اگر به ایرادی برخورد کنید، اون رو برای شما رفع می کنند. الان اگر جوملا دارای ایرادی در هسته خود باشه، شما باید تا ارائه نسخه جدید و رفع مشکل صبر کنید. بنده هم ذکر کرده ام که منبعی جز انجمن و کمک دوستان ندارید. نه اینکه ابدا منبعی نباشه!
با اینحال ازتون پوزش می خوام که نوشته رسا نبوده و سوءتفاهم ایجاد کرده.
-
کاربر مقابل از Nesyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
شما وقتی یک cms پولی خریداری می کنید، شرکت سازنده به شما خدمات و پشتیبانی میده
بابت پشتيباني در هر كجا بايد هزينه پرداخت شه! پشتيانياين سيستم ها رايگان نيست و سالانه يا ماهيانه بابت پشتيباني هزينه دريافت مي كنند. در صورتي كه انجمن رايگان هستش. البته ناگفته نمونه كه تيم جوملافارسي بين ساير سيستم هاي مديريت محتوا از پشتيباني و مستندات بسيار بيشتري برخوردار هست
خدماتی که روی جوملا داده میشه رایگان نیست
اكثر خدمات رايگان هستش! بيشترين هزينه رو گفتم كه چقدر هست بابت چه افزونه اي. تعدادي ازافزونه ها تجاري هستند و اكثراً هم قيمت بالايي ندارند و درصورتي كه قيمتشون بالا باشه، هزينه ي طراحي سايت با اون افزونه بسيار بالاتر هست!
پلتفرم جوملا به گونه اي ساخته شده كه امكان ساخت افزونه براي اون راحت باشه. رفرنس هاي خوبي مثل docs.joomla.org يا docs.joomlafarsi.com مي تونه شما رو توي بخش هاي زيادي كمك كنه
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از همه ی دوستان
انصافا انجمن خیلی فعالیع اینجا.هیچ انجمنی مثل اینجا زود جواب سوال آدم رو نمیدن
چون رییس من عجله نداره از امروز جوملا نصب میکنم باهاش کار میکنم اگه تونستم بهش میگم خودم برات طراحی میکنم
ممنون که جواب سوالمو دادید
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
قشنگ بود جناب مرصاد عزیز
سهوا یا عمدا
به هرحال خوب یک ضرب المثل ظنز ساختید
در جواب دوسنمون هم من یک مطلب گفته باشم :
دوست عزیز اگر شما با جوملا این پروزه را انجام بدین
بیشتر از صاحبکار اتان شما منفعت خواهید برد و علاوه بر اینکه دستمزد از ایشون دریافت میکنید خودتون هم به علمی مسلط خواهید شد
و ان شاءالله خود شما در اینده عین همون پروزه که قراره بخرید تولید و جزء فروشندگان ان محصول خواهید بود
ولی اگر اون محصول رو بخرید هیچ پیشرفتی نخواهید داشت و یک کارمند معمولی که اجازه نشان دادن خلاقیت اش رو نداره خواهید بود
معمولا صاحبکارها (تو هر شغلی )پس از اینکه یک کارشناسی کارها رو براشون روبراه میکنه یکی از اقوام یا یک فرد معمولی رو میزارن وردستش تا کار رو یادبگیره و در اولین فرصت کارشناس را مرخص کرده و توسط اون اشنا یا کارمند معمولی (بی اجر و مواجب ) و اطمینان از پشتیبانی فروشنده سیستم کارشون رو ادامه میدن و...
پس کاری بکنید که :
1- همیشه به شما وفادار باشند
2- روزی که ازونجا به هردلیل مرخص شدین غیر از حقوق چیزهای ارزشمندتری کسب کرده باشید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)