-
ایجاد مطلب در زیرمحموعه؟
سلام
قصد دارم که مطالبی به صورت زیر داشته باشم :
دسته اصلی >>> دسته های فرعی اول >>> دسته های فرعی دوم >>>> مطالب این دسته
به طور مثال :
استانها >>> تهران >>> کرج >>> مطالب مرتبط با کرج
بدیهی است که تعداد دسته های فرعی اول و فرعی دوم و همچنین مطالب موجود در دسته ها نامحدود میباشد
دسته اصلی در منوی اصلی قرار میگیرد
برای این منظور باید چطور مطلب و مجموعه تولید کنم و منوهای ساخته شده باید از چه نوعی باشند؟
من مبتدی هستم و حقیقتا خیلی گیج شدم
ممنون از پاسختون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-10-2012 07:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به مديريت مجموعه هابريد واين نوع دسته بندي كه گفتيد رو پياده كنيد
يعني يك مجموعه بسازيد به نام استانها بعد يك مجموعه ي ديگه بسازيد به نام تهران و موقع ايجاد اين مجموعه گزينه ي والد يا parent رو روي استان ها بذاريد كه اين مجموعه زير مجموعه ي استان ها بشه. همينطور ادامه بديد
بعد به منوي اصلي تون بريد و يك منو ايجادكنيد به نام استانها و نوع اون رو نمايش مجموعه ها بصورت بلاگ يا ليست انتخاب كنيد. بعد يك منوي ديگه به نام تهران ايجاد كنيد و والد اون رو روي استانها بگذاريد، اين مجموعه هم از نوع نمايش مجموعه هست. همينطور پيش بريد و مجموعه هارو اضافه كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به مديريت مجموعه هابريد واين نوع دسته بندي كه گفتيد رو پياده كنيد
يعني يك مجموعه بسازيد به نام استانها بعد يك مجموعه ي ديگه بسازيد به نام تهران و موقع ايجاد اين مجموعه گزينه ي والد يا parent رو روي استان ها بذاريد كه اين مجموعه زير مجموعه ي استان ها بشه. همينطور ادامه بديد
بعد به منوي اصلي تون بريد و يك منو ايجادكنيد به نام استانها و نوع اون رو نمايش مجموعه ها بصورت بلاگ يا ليست انتخاب كنيد. بعد يك منوي ديگه به نام تهران ايجاد كنيد و والد اون رو روي استانها بگذاريد، اين مجموعه هم از نوع نمايش مجموعه هست. همينطور پيش بريد و مجموعه هارو اضافه كنيد
موفق باشيد
درود بر شما....
به طور صحیح تونستم استفاده کنم.
یک سوال دیگر که خارج از سوال قبلی میباشد :
چطور میتونم عکسهایی را که توی هر مطلب قرار میدهم را به صورت کوچک قرار دهم که پس از کلیک برروی آنها به صورت بزرگ نمایش داده شود؟
-
-
لطفاً سؤالت جداگانه رو در تاپيك ديگه اي بپرسيد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً سؤالت جداگانه رو در تاپيك ديگه اي بپرسيد
موفق باشيد
انجام شد...........
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)