-
پاسخ : تبلیغات پیشرفته
سلام عزيزم
ببين اون كد تو قالب تو يه جاي ماژول به اسم banner ميسازه، هر جايي تو قالبت كه ميخواي banner بياد اون رو بزار
حالا بايد تو قسمت مديريت، بري تو ماژول ها، اون ماژول تبليغات (اوني كه مال خود مامبو بود ) رو از انتشار در بياري
بعد ماژول تبليغات حرفه اي رو منتشر كني و مكان اون رو قسمت banner قرار بدي و ضخيره كني
موفق باشي
اگه چيزي كه گفتم كارت رو راه انداخت به جاي تشكر دعاي فرج بخون
يا علي(ع)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2007 08:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالبت رو ارسال کن و بگو کجا قرار بگیره تا برات بزاریم
یا علی
-
-
سلام
من میخوام از روی آدرس images/banners نخونه
رفتم و در سورسها هرجا این آدرس وجود داشت تغییرش دادم به ادرس دلخواه خودم که توی نصب کامپوننت گیر داد
البته بگم که من ورژن 4.5.3 استفاده میکنم و فعلا امکان ارتقا ندارم
-
-
مسیر رو در فایل XML هم درست کن!
-
-
[quote author=محمد link=topic=4327.msg28008#msg28008 date=1170959128]
مسیر رو در فایل XML هم درست کن!
[/quote]
جایی در فایل xml که آدرس لود شدن تبلیغات رو نداره که من بخوام تغیرش بدم.منظورتون دقیقا کجاست؟
-
-
من در واقع می خوام اون قسمتی که تو مدیریت تبلیغات بصورت آبشاری باز میشه و بنرهای موجو رو نشون میده و درو اقع داره از ادرس images/banners میاره رو از یه جای دیگه بیاره .
علت هم اینه که مثلا نورتون میتونه این عکسو که از شاخه بنر اومده رو به راحتی ***** کنه من میخوام عکسی که برای بنر انتخاب میکنم از فولدری دیگه ای که برای نورتون (و برنامه های مشابه) قابل شناسایی نباشه لود بشه
-
-
[quote author=alizali link=topic=4327.msg28004#msg28004 date=1170958871]
رفتم و در سورسها هرجا این آدرس وجود داشت تغییرش دادم به ادرس دلخواه خودم که توی نصب کامپوننت گیر داد
[/quote]
گیر داد؟ چه پیغامی؟
-
-
خطایی که دقیقا موقع نصب به شما میده رو بزارید تا بررسی کنیم
-
-
من میخواهم این فایلو رو که ادیت کردن نصب کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که الان که تست میکنم مجددا موقع نمیگره ولی بازهم میره و عکسهای موجود در مسیر images/banners رو در منوی آبشاری نشون میده
اگر در سورهای دستکاری شده من لطف کنین دقت کنین میبینین که ادرسها به learning/tabliq تغییر داده شده است.
ولی چرا ازاین آدرس لود نمیشود مشکل همینه؟
-
-
ببخشید
الان که از عکس لود شده ام پروپرتیز گرفتم دیدم دارد از ادرس دلخواه من عکسو لود میکنه یعنی این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی هنوز در قسمت مدیریت تبلیغات منوی آباشری که برای banner url الان خالی است و بقیه عکسهایم را لود نمی کند این یکی هم احیانا به خاطر اینکه قبلا در شاخه images/banner وجود داشته لود میشود. الان که من این شاخه را خالی کرده ام هیچ چیزی در منوی آبشاری لود نمی شود.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)