-
درخواست منبع کامل برای یادگیری جوملا 2.5
سلام. من جوملا 2.5 را دانلود کردم ولی کتاب آموزش جوملا 1.5 را دارم. من ابتدای کار هستم و مجبورم مرحله به مرحله از یک منبع ساده شروع کنم ولی کتاب من با ورژن جوملا من فرق داره و بعضی مواقع خیلی گیج کننده میشه. میشه یا منبع خوبی برای جوملا 2.5 بهم معرفی کنین و یا جوملا 1.5 را برای دانلود برام بگذارین. منون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-11-2012 08:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
اگر کتاب برای جوملا 1.5 میخواین از اینجا دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از sattarjoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیزم .. ممنون . ولی
این کتاب رو دارم ولی با ورژن 2.5 همخوانی نداره. چون این کتاب برای جوملا 1.5 هست
-
-
سلام
براي رفرنس فارسي مي تونيد از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد
رفرنس خارجي و اصلي هم:
docs.joomla.org
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز. ممنون.
ولی این وب سایت که مقاله کاملی نداره. یه کتاب الکترونیکی سراغ ندارین که مثل همون کتاب جوملا 1.5 که توی همین سایت هم هست باشه. البته آموزش جوملا 2.5
بی نهایت سپاسگزارم
-
-
متأسفانه كتابي به زبان فارسي براي جوملا 2.5 فعلاً وجود نداره!
ولی این وب سایت که مقاله کاملی نداره.
درحال حاضر بيش از 300 مقاله تويدانشنامه وجود داره. شما همه رو مطالعه كرديد؟
توي جوملاي اصلي هم مقالات بيش ازاين مقداره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود .
دوست عزیز شما مدتی از جوملا 1.5 استفاده کنید . می توانید برای تست بر روی سیستم شخصی خودتان نصب کنید و تست کنید .
وقتی بتوانید با جوملا 1.5 کار کنید مطمن باشید با جوملا 2.5 نیز می توانید کار کنید .
در ضمن همان طور که دوست خوبم میلاد عزیز فرمودند استفاده از مطالب دانشنامه . سرچ در انجمن و مطالعه پست های دیگران نیز بی تاثیر نمی باشد .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود .
دوست عزیز شما مدتی از جوملا 1.5 استفاده کنید . می توانید برای تست بر روی سیستم شخصی خودتان نصب کنید و تست کنید .
وقتی بتوانید با جوملا 1.5 کار کنید مطمن باشید با جوملا 2.5 نیز می توانید کار کنید .
در ضمن همان طور که دوست خوبم میلاد عزیز فرمودند استفاده از مطالب دانشنامه . سرچ در انجمن و مطالعه پست های دیگران نیز بی تاثیر نمی باشد .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز.
خیلی خیلی ممنونم از شما و بقیه دوستان.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)