چطور میتونم عکسهایی را که توی هر مطلب قرار میدهم را به صورت کوچک قرار دهم که پس از کلیک برروی آنها به صورت بزرگ نمایش داده شود؟
همچنین نمایش عکس به صورت کوچک در صفحه اصلی و کنار هر مطلب به چه صورت میباشد؟ فکر کنم به این تصاویر بند انگشتی میگویند.

چطور میتونم عکسهایی را که توی هر مطلب قرار میدهم را به صورت کوچک قرار دهم که پس از کلیک برروی آنها به صورت بزرگ نمایش داده شود؟
همچنین نمایش عکس به صورت کوچک در صفحه اصلی و کنار هر مطلب به چه صورت میباشد؟ فکر کنم به این تصاویر بند انگشتی میگویند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما دو راه داريد:
1) مطلب مورد نظرتون رو درمديريت مطالب ايجاد كنيدو در قسمت پارامترها گزينه اي هست به نام تصاوير و لينك ها كه در اونجا مي تونيد يك تصوير رو در حالت عمومي تعيين بكنيد. (نمايش مطالب بصورت ويژه) و يك تصوي همزماني كه به دادامه ي مطلب ميره. اين امكان درنسخه ي جديد جوملا فراهم شده
2) از پلاگين هاي تصوير بند انگشتي استفاده كنيد.
موفق باشيد
مورد اول را تست کردم ولی اون چیزی که مورد نظرم هست نبود!!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من میخوام وقتی توی یک مطلب مثلا 5 تا عکس سایز بزرگ میذارم، به جای اینکه کل صفحه گرفته بشه، عکسها به صورت کوچک نشون داده بشه که با کلیک برروی هر کدام از آنها سایز اصلی تصویر نشان دهد
در واقع يك جور آلبوم تصوير توي مطالب ميشه. درسته؟
اگرمنظورتون اينه از پلاگين زير استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
اره تقریبا منظورم همچین چیزی هست.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه با نسخه 2.5 جوملا مشکلی نداره؟
خير- مي تونيد استفاده كنيد
موفق باشيد
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)