با سلام
من یه مشکلی در صفحه اصلی دارم که توضیحش یه کمی سخته بگم چه جوری است من با عکس قرار میدم که منظورم بشید
مشکلش این هست که صفحه اصلی اسکرول رو میگیری به سمت چپ ادامه پیدا میکنه خواستم بدونم برای حل این مشکل باید چی کار کنم
![]()

با سلام
من یه مشکلی در صفحه اصلی دارم که توضیحش یه کمی سخته بگم چه جوری است من با عکس قرار میدم که منظورم بشید
مشکلش این هست که صفحه اصلی اسکرول رو میگیری به سمت چپ ادامه پیدا میکنه خواستم بدونم برای حل این مشکل باید چی کار کنم
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باید لینک سایت تونو در اختیار مون قرار بدید تا بتونم دقیقا بگم کجاها را ویرایش کنید تا مشکل تون حل شه .
اما مطالعه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]خالی از لطف نیست .
با تشکرکد:http://filterbaz.in
در فایل index.php قالب تون بایدنوشته اصلی توسط sorrowrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تبدیل بهکد:<html lang="fa-ir" dir="rtl" slick-uniqueid="3">
شودکد:<html lang="fa-ir" slick-uniqueid="3">
اینکار تاثیری برروی راست چین شدن سایت شما نخواهد گذاشت . چون کارهای لازم در Css انجام شده .
این جوملا و قالبی که استفاده میکنم انگلیسی هست(زبان اصلی)است.هنگامی که زبان فارسی را نصب کردم بر روی جوملا قالب به صورت پیشفرض راست چین شد
و این ایراد که مشاهده میکنید نمایان شد.در ضمینه راست چین کردن قالب اطلاعات کافی دارم.توی ایندکس قالب من اصلا تغییری ایجاد نشه.هر چی هست مربوط به ماژول پک فارسی جوملا میباشد.
حالا لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
دوست عزيز استفاده از قالب هاي وارز اين مشكلات رو هم داره.
اكثراين قالب ها اين مشكلات رو دارند
متأسفانه با توجه به تجاري بودن قالب نمي تونيم كمكي بهتون بكنيم
قالب اصل روخريداري كنيد اين مشكل رو نداره
موفق باشيد
خیلی ممنون از راهنماییتون.بسیار سپاسگزارم.واقعا برای یه مشکل کوچک حتما باید...نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنها راهنمايي اي كه ميشه كرد اينه كه اين يك لينك هست كه اگر اسكرول رو بالا سمت چپ ببريد لينك هاي سايت ها رو ميبينيد
اون لينك ها رو توي index قالب خودتون پيدا كنيد
اين نهايت كمكي هست كه ميشه كرد
موفق باشيد
من خیلی سعی کردم اما پیدا نکردم.این مطالبی هم که شما عرض میکنید انجام دادم.
من فکر کنم به دلیل نصب ماژول فارسی کننده جوملا باشد چون این ماژول رو حذف میکنم قالب به حالت عادی برمیگردد اما متاسفانه راست چین نمیباشد
از طریق سی اس اس قالب اقدام به راست چین کردنش کنید
اگه نمیتونید پیام خصوصی بدید :d
علاقه مندی ها (Bookmarks)