با سلام
در smf1.1.1 چگونه میشود کد امنیتی که هنگام ارسال پیام خصوصی از کاربر درخواست میکند را غیر فعال کرد ( کد ضد ربات)
با سپاس

با سلام
در smf1.1.1 چگونه میشود کد امنیتی که هنگام ارسال پیام خصوصی از کاربر درخواست میکند را غیر فعال کرد ( کد ضد ربات)
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
تو انجمن سرچ میکردید پیدا جواب سوال خودتون رو پیدا میکردید
من خودم قبلا همچین سوالی کرده بودم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
[quote author=+[MOHAMADIZADEH]+ link=topic=4330.msg26508#msg26508 date=1169704949]
با سلام
تو انجمن سرچ میکردید پیدا جواب سوال خودتون رو پیدا میکردید
من خودم قبلا همچین سوالی کرده بودم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
[/quote]
با سلام و تشکر از شما
((((اون لینکی که گذاشته بودید - من خودم توش نظر داده بودم))))
مشکل من مثل مشکل شما نیست . من با کد امنیتی هنگام ثبت نام مشکلم حل شده بود ولی برای ارسال """پیام خصوصی""" هم کد امنیتی وجود داره که فقط در هنگامی که یک کاربر قصد ارسال پیام را دارد نمایش داده میشود و برای مدیر سایت نمایش داده نمیشود . کد فوق بعد از مدتی غیر قابل استفاده میشود ( عکس داخل آن نمایش داده نمیشود ) .
این مشکل برای انجمن مامبولرن نیز وجود داشت که فکر کنم اصلاح شده . حالا میخواستم ببینم چطوری میشود این کد امنیتی را غیر فعال کرد ؟
با سپاس
ببخشید!!!
من اصلا همچین چیزی رو که میفرمائید ندیدم برای SMF!!!!!!
نه تو انجمن خودم نه تو این انجمن نه هیچ انجمن SMF دیگه ای!!!
عکسی چیزی دارید نشونمون بدید یا داکیومنتی در این زمینه؟؟؟
با سلام
عکس در لینک زیر قرار دارد
همانطور که میبینید کد ضد ربات نمایش داده نمیشود .
ورژن انجمن smf1.1.1 میباشد .
با سپاس
خیلی جالبه!!!!
هم این انجمن هم انجمن سایت من هر دو smf 1.1.1 هستند اما ...
ممکنه لینک انجمنتون رو بزارید
سلام
با عرض معذرت از محمد عزيز و بقيه اساتيد
ببين آدرس اون عكسي رو كه قراره بياره و نمياره، كجاست، بعد نگاه كن ببين جايي كه آدرس داده، فايل وجود داره؟ شايد تو آدرس دهي مشكل داره يه جاييش!
يا علي
حسن مشکل این نیست!
مشکل اینه که SMF یه همچین چیزی نداره تو این قسمت! اگه داشت ما میدیدیم!!!
حالا شایدم باشه! اما کجا و ...
من که تو تنظیماتش چیزی ندیدم
سلام
بابا ايول) خيلي باهال بود
شايد يه متغير داره كه تو xml نيومده، ولي تو سورس هست (يا يه جايي تو db)
فكر كنم اگه armahloji آدرسي رو كه ما خواد لود كنه ازش عكس رو پيدا كنه، تو db سرچ كنه و تو فايل ها، به يه نتايجي برسيم
يا علي
سلام دوستان
آدرس این عکس که نمیاره یه چیزی شبیه لینک زیره
البته من در لوکال تست میکنم ولی چند وقت پیش این مشکل رو تو انجمن مامبولرن هم دیدم .
یه راهی من انجام دادم که میدونم اصولی نیست ولی جواب داده و ممکنه مفید باشه و اون تغییر کد ها بود . فایل PersonalMessage.php را در خط 1253 تغییر دادم و خلاصه اون تغییرات اون بود که کلا کد نمایش داده نمیشه بعد که چک کرد و مطابقت بین کد و متن وارد شده تشخیص نداد به جای خطا نامه را ارسال میکند . حالا اگه فایل تغییر داده شده را خواستید بگذارم .
جالب اینکه در تمام تست ها اینجوری بوده که کد کار میکرده ولی بعد از مدتی از کار میفتاده . حالا نمیدونم چرا شما این را مشاهدا نمیکردید!!!! اگه آقای فیروزمندان در باره انجمن مامبولرن توضیح دهند شاید مطلب روشن بشه ..
با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)