-
درخواست امكانات سريعا
با سلام خدمت شما دوستان عزيز و عرجمن من نمي دونستم در كدوم قسمت بايد وارد كنم پس به بزرگي خدتون ببخشيد.
من يكي از امكانات اين سايت رو مي خواهم.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يك ---آمار بازدید ها----
---
و اگر هم زحمتي نيست يه يلاگين شبيح به اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم پلاگين نبود از امكاناتش مثل (آرشیو دسته ای)( مطالب قبلی)(بخش فروشگاه)(تبلیغات)(لینک به ما)(اطلاعات )(خبرنامه سایت)(لينكدوني ) برايم بزاريد
يه وقت نگين اين چقدر پروه . اگر همش باشه كه چه بهتر .ممنونتون مي شوم. فقط از همه مهمتر اون آمار بازديدها است.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2007 03:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست امكانات سريعا
سلام دوست خوبم
بهت پیشتهاد میکنم یه بار دیگه قوانین سایت رو بخونی
قبل از ایجاد تاپیک هم حتما حتما سرچ کنی، هم خودت سریع تر به جواب میرسی، هم قوانین نقض نشده،
الان[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بخون کامل،بعد سرچ کن، اگه چیزی دستگیرت نشد بگو بچه ها کمک میکنند
یا علی
-
-
مرسي دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
آمار بازدید ها را فقط پيدا كردم با لينكدوني اوني كه من مي خواستم نبود مي خواهم مثل سايتي كه معرفي كردم باشه.
ممنون مي شوم
-
-
اون سایت یه منوی اصلی داره که ماژولش هست، بگردی مطمئنن پیدا میشه(نمیدونم دیفالت هست یا نه)
بقیه ماژول ها هم که دیفالت مامبو هستند، به همین نام هایی که بالاشون زده
یا علی
دعای فرج یادت نره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)