-
مشکل در تنظیمات Widgetkit
یه مشکل دیگه پیدا کردم اینکه Widgetkit رو کد دهی هم درست میدم اما فرض برای اسلاید شو نمایان نمیشه. صفحه اصلی اسلاید شو قرار دادم اما نمایان نمیشه و حتی در پائین صفحه که اسلاید شوی پیشفرض دیگری هست که برای خود قالب هست هم هست اون هم از کار افتاده قبلا درست کار میکرد نمیدونم چه تنظیمی بهم زدم یا فایلی پاک کردم اینگونه شده اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.که حتی auto play هم میزارم هیچ تغییری صورت نمیگیره.
اینم ادرس سایت
بازم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-12-2012 06:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کامپوننتی نصب کردی که بعد از اون این مشکل پیدا شده؟
من هم همین مشکل رو داشتم که به خاطر تداخل JQuery بود.
-
کاربر مقابل از Nesyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل را فهمیدم کجاست اما دلیلش رو نمیدونم من تا تماس با مای اجاکسی رپید راکت رو فعال میکنم کلیه اسلاید شو و هر چیزی که با Widgetkit ساختم کلا از کار میفته
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sorrowrock
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل را فهمیدم کجاست اما دلیلش رو نمیدونم من تا تماس با مای اجاکسی رپید راکت رو فعال میکنم کلیه اسلاید شو و هر چیزی که با Widgetkit ساختم کلا از کار میفته
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
مشکلش با جاوا اسکریپت هستش، من هم همین مشکل رو دارم، Widgetkit با خیلی از کدهای JQuery مشکل داره، از طرفی خودش انقدر کار راه بندازه که نمیشه بی خیالش شد و از طرف دیگه خیلی از عملکردهای دیگه رو نمی تونی داشته باشی. اینجا یک پستی ایجاد کردم که اگر کسی راه حلی می شناسه بگه اما هنوز پاسخی نیومده.
-
کاربر مقابل از Nesyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
برا حل مشكل تداخل جوملا پلاگينهايي رو منتشر كرده وليكن خود بنده هيچ كدومش رو تست نكردم.
اين مشكل به خاطر تداخل مو تولز با جي كوئري هستش. استفاده از دستور مشابه با كاراي متفاوت باعث تداخل بين اين دو كتابخانه ميشه
متأسفانه اين افزونه اي كه شما باهاش كار مي كنيد با اكثر افزونه ها مشكل داره. اكثر كامپوننت هايي كه جلوههاي بصري دارند با اين افزونه مشكل دارند
اين دو مجموعه رو بررسي كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
برا حل مشكل تداخل جوملا پلاگينهايي رو منتشر كرده وليكن خود بنده هيچ كدومش رو تست نكردم.
اين مشكل به خاطر تداخل مو تولز با جي كوئري هستش. استفاده از دستور مشابه با كاراي متفاوت باعث تداخل بين اين دو كتابخانه ميشه
متأسفانه اين افزونه اي كه شما باهاش كار مي كنيد با اكثر افزونه ها مشكل داره. اكثر كامپوننت هايي كه جلوههاي بصري دارند با اين افزونه مشكل دارند
اين دو مجموعه رو بررسي كنيد :
موفق باشيد
خیلی ممنون، پلاگین های خیلی خوبی هستند، علی الخصوص (InterExt ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اما باز هم با Widgetkit تداخل عملکرد ایجاد میشه! عجیبه که با کمک این پلاگین، Jquery تنها در یک صفحه فراخوان شده اما بازهم به Widgetkit برمیخوره!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)