مشکل را فهمیدم کجاست اما دلیلش رو نمیدونم من تا تماس با مای اجاکسی رپید راکت رو فعال میکنم کلیه اسلاید شو و هر چیزی که با Widgetkit ساختم کلا از کار میفته
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

مشکل را فهمیدم کجاست اما دلیلش رو نمیدونم من تا تماس با مای اجاکسی رپید راکت رو فعال میکنم کلیه اسلاید شو و هر چیزی که با Widgetkit ساختم کلا از کار میفته
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشکلش با جاوا اسکریپت هستش، من هم همین مشکل رو دارم، Widgetkit با خیلی از کدهای JQuery مشکل داره، از طرفی خودش انقدر کار راه بندازه که نمیشه بی خیالش شد و از طرف دیگه خیلی از عملکردهای دیگه رو نمی تونی داشته باشی. اینجا یک پستی ایجاد کردم که اگر کسی راه حلی می شناسه بگه اما هنوز پاسخی نیومده.نوشته اصلی توسط sorrowrock [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برا حل مشكل تداخل جوملا پلاگينهايي رو منتشر كرده وليكن خود بنده هيچ كدومش رو تست نكردم.
اين مشكل به خاطر تداخل مو تولز با جي كوئري هستش. استفاده از دستور مشابه با كاراي متفاوت باعث تداخل بين اين دو كتابخانه ميشه
متأسفانه اين افزونه اي كه شما باهاش كار مي كنيد با اكثر افزونه ها مشكل داره. اكثر كامپوننت هايي كه جلوههاي بصري دارند با اين افزونه مشكل دارند
اين دو مجموعه رو بررسي كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
خیلی ممنون، پلاگین های خیلی خوبی هستند، علی الخصوص (InterExt ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اما باز هم با Widgetkit تداخل عملکرد ایجاد میشه! عجیبه که با کمک این پلاگین، Jquery تنها در یک صفحه فراخوان شده اما بازهم به Widgetkit برمیخوره!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)