-
نصب نشدن قالب
دوستان سلام می خواستم بپرسم که من قالب ها راکه می خواهم از قسمت مدیریت افزونه نصب آپلود کنم قالب هایی که بیش از 10مگ است را آپلود نمی کند وقالب های حجم کم را خوب جواب نمی دهد یک نگاه به سایت بیاندازید تا منظورم را بفهمید وبگویید مشکل کجاست واینکه می گویید بسته هارا در پوشه ای اکسترک کنید درآخر باز هم باید فایل زیپ کنیم ؟؟ اگر در تالار کسی
اموزش تصویری بگذارد خیلی عالی می شود ممنوناز شما .[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-12-2012 07:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
حجم قالب ها هیچ وقت به این اندازه نیستند
فایل رو اکسترکت کنید احتمالاً قالب همراه با سورس و افزونه و فایل های دیگر هست
قالب رو جدا نصب کنید
شما از قالبی استفاده مکیکنید که باید پلاگین t3 رو هم نصب کنید تا نمایش داده بشه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید دوست من اینکه دراین همه فایل از کجا بفهمم کدوم آن برای قالب است واینکه بعد از نصب قالب افزونه های آن را باید نصب کرد؟
-
-
سلام
دوست عزیز همانطور که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفتند شما باید پلاگین t3 رو نصب کنید.
نسخه ای که شما دارید ، نسخه های اماده هست که تحت عناوین کوییک استارت یا ... همراه با قالب و ارائه میشن
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید دوستان این پلاگین t3 راباید از کجا نصب کرد
-
-
مدیریت > افزونه ها > نصب و حدف
سپس از مدیریت پلاگین ها اون رو فعال کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوستان خوبم ببخشید من بسته ی قالب را دانلود میکنم وحجم آن زیاد است به قول دوستمان که باید اکسترک کرد وفایل قالب را نصب کنم سوال ابنکه در بین ابن همه فایل کدام فایل قالب است ممنون از شما
-
-

نوشته اصلی توسط
paryl
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان خوبم ببخشید من بسته ی قالب را دانلود میکنم وحجم آن زیاد است به قول دوستمان که باید اکسترک کرد وفایل قالب را نصب کنم سوال ابنکه در بین ابن همه فایل کدام فایل قالب است ممنون از شما
سلام
از نام هر فایل معمولا مشخص هست.
لیست فایل ها رو بنویسید تا راهنماییتون کنم.
-
-
rt_ionosphere_j15-bundle-----------rt_ionosphere_j15-extensions---------rt_ionosphere_j15---ببخشید دریکی از فابل ها پوشه adminوغیزه دارد ودر پوشه ی دیگر administrator و غیره دارد کدام است؟
-
-
سلام
برای نصب قالب تنها می تونید از این فایل استفاده کنید: rt_ionosphere_j15-bundle
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)