سلام من می خوام فونت قالبم رو بدر بزارم اینم سایت dastjerdy.ir کسی می تونه کمک کنه؟

سلام من می خوام فونت قالبم رو بدر بزارم اینم سایت dastjerdy.ir کسی می تونه کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از فونت های خود ویندوز استفاده کنید خیلی بهتره و اگه فونت از روی وب خونده بشه ممکنه برخی مرورگر ها درست نمایش ندند!
ویرایش توسط alnesar : 05-13-2012 در ساعت 07:37 AM
دروود
یابد مقداری با Html , CSS اشنا باشید
و خود فونت به همراه قطعه کدی اضافه کنید
این کار مقداری از سرعت لود سایت خود رو میگیره
در پناه ایزد
سلام
من با html و css آشنا هستم اما تا به حال پیش نیامده که نیاز داشته باشم فونت رو بدر بزارم برای همین نیاز دارم دوستان لطفا راهنمایی کنید
حتما بایبد بدر باشه
لطفا کمک کنید
و اگر باید آپلود کنم با چه پسوندی باشه چون من خودم دیدم که تو قالب خودم پسوند های ttf , wof و ... بود ؟
ویرایش توسط elenorgt500 : 05-15-2012 در ساعت 05:12 AM
سلام شما در اول فایل CSS قالبتون محل فونت رو و نام فونت رو معرفی میکنید با دستور @font-face و بعد هرجا که خواستید مثل بقیه فونت ها اونرو فراخونی میکنید
نکته مهم :
1. شما برای این کار از فونت های معمول نمیتوانید استفاده کنید و باید نسخه اصلاح شده رو دانلودو استفاده کنید
2. تما مدل های فونت را باید فراخوانی کنید جهت نمایش در مرورگرهای مختلف ; ttf eot woff svg
ویرایش توسط irandream : 05-15-2012 در ساعت 06:13 AM
سلام
لینک زیر رو مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام
اين تاپيك هم توضيحاتي درمورد فونت هاي فارسي و استفاده از فونت فيس داده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)