-
دامین سایت
با سلام
دوستان گرامب من یک دامین با پسوند com دارم برای گرفتن همین دامین با یک پسوند دیگر کدامیک از پسوندهای net-org-ir و... مناسب است
و اگر من بخواهم مطالب سایتم را روی آن سایت هم کپی کنم باید علاوه براینکه هر دو جوملا 1.5 باشند چه کارهای دیگری باید انجام دهم تا دیتابیس مطالب را که فکر میکنم jos-content باشد را روی سایت جدید کپی کنم البته لازم به ذکر است که میخواهم برای سایت جدید هاست مجزا هم بگیرم
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2012 10:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
پیشنهاد من .ir می باشد
هر چند به نوع فعالیت شما هم بستگی دارد.
در ضمن میتوانید از یک آپ کلی استفاده کنید و براحتی سیات خود را جابجا کنید و در نهایت تنظیماتی را در فایل configuration.php انجام دهید.
یا حق.
-
-
محمد عزیز سایت من فرهنگی تفریحی است و آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون جوملای من 1.5 هست برای انتقال صحیح مطالب ، من باید سایت دومم را هم 1.5 نصب کنم نمیدونم درست میگم یا نه
بعد اون تنظیمات فایل configuration.php چطوریه
-
-
سلام
پیشنهاد میکنم سایت جدید را به 2.5 ارتقا بدهید.
شاید کمی سحت باشه ولی شدنی میباشد و در آینده مشکلات کمتری پیدا خواهید کرد.
مقاله زیر را هم مطالعه کنید
احتمالا مفید خواهد بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
-
با سلام
محمد عزیز من میتونم سایت جدید رو جوملا 1.5 روی همین فضا راه اندازی کنم و مطالب سایتم رو به سایت جدید کپی کنم بعد سایت جدید رو مهاجرت بدم این کار را میکنم که مطالب بتونه بشینه روی سایت جدیدم. به نظر شما این راه راحت تر نیست؟ بازم ممنونم
باسپاس
-
-
سلام
راستش متوجه منظورتون نشدم؟
میخواهید دوباره جوملا 1.5 نصب کنید بعد مطالب را انتقال بدهید؟ ( چگونه - بصورت دستی؟)
خوب با انتقال سایت با روشی که گفتم بسیار راحت تر خواهد بود
در ضمن پیشنهاد من جوملا 2.5 میباشد.
یا حق.
-
-
باسلام و احترام
دوست گرامی من دامین خودم را با پسوند ir خریدم حالا با توجه به اینکه 600 مطلب دارم که میخوام از سایت فعلی به سایت جدیدم هم کپی شود چطور میتوانم جوملا 2.5 نصب کنم و مطالب هم انتقال یابد لطفا کمی توضیحاتتان مفصل تر. لطفا مرا ببخشید
با سپاس
-
-
دوست عزیز مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
-
جناب محسنی عزیز
بازهم ببخشید من فقط دیتابیس مطالب(jos-content) را بگیرم و کپی کنم یا همه پایگاه داده را بک آپ بگیرم
(وقتی پایگاه داده را میخواهیمexport کنیم میتوانیم همه گزینه ها را که اول همشون فکر میکنم پیشوند jos موجود هست export کنیم یا با انتخاب گزینه custom فقط یکی را انتخاب کنیم مثل همونjos-content )
جنابمحسنی حلال کنید قربان
-
-
جناب محسنی عزیز
منظورم اینست که سایت جدید را 1.5 طراحی کنم تا مطالب سایت فعلی را روی آن بنشانم و بعد از کپی مطالب ، مهاجرت کنم یا اینکه 2.5 طراحی کنم و مطالب راروی آن بنشانم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)