سلام به دوستان عزیز
یه سوال داشتم قبلا در جوملا 1.5 وقتی مطلبی را آماده می کردیم سمت چپ زمان و تاریخ ارسال بود و می توانستی مطلب را برای بعدا تنظیم کنی ولی حالا در جوملا 2.5 این امکان را نمی بینم میشه به من بگین باید چطوری این کار را بکنم؟
ممنونم

سلام به دوستان عزیز
یه سوال داشتم قبلا در جوملا 1.5 وقتی مطلبی را آماده می کردیم سمت چپ زمان و تاریخ ارسال بود و می توانستی مطلب را برای بعدا تنظیم کنی ولی حالا در جوملا 2.5 این امکان را نمی بینم میشه به من بگین باید چطوری این کار را بکنم؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در جوملا آغاز انتشار داره که جلوش آن تاریخ را مشخص کنید
از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت تنظیمات مطلب را مطالعه بفرمائیدنوشته اصلی توسط sattarjoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
ممنون ولی من وقتی جدید را می زنم گزینه انتشار برایم نمی آید باید یر روی تنظیمات صفحه ویرایش ،نمایش گرینه انتشار را بر روی بلی قرار بدم بعد ذخیره کنم اون وقت نمایش میده میشه به جای این کارا خودش به طور خودکار وقتی بر روی جدید کلیک کردم بیاید؟
با سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز
ممنون میشم اگر بگین چطوری باید به صورت پیشفرض فعال کنم
سلام
در لینک آموزشی در پست سوم همه چیز کامل توضیح داده شده است.
حالت رو روی منتشر شده قرار دهید ، مطلب شما منتشر خواهد شد. در قسمت گزینه های انتشار هم پارامترهای انتشار رو تنظیم کنید برای زمان انتشار .
خب مشکل شما چیزی غیر از این موارد هست؟
موفق باشید
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما ولی من میخواهم وقتی جدید را می زنم همون گزینه های انتشار بیاید مانند جوملا 1.5
ببینید من به طور پیشفرض ندارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)