درود
از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چرا این باکس ها اینجوری چیده شده و از کجا میشه میزان فواصل رو تنظیم کرد من که هرچی بیشتر گشتم کمتر پیدا کردم.....
با سپاس
![]()

درود
از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چرا این باکس ها اینجوری چیده شده و از کجا میشه میزان فواصل رو تنظیم کرد من که هرچی بیشتر گشتم کمتر پیدا کردم.....
با سپاس
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یکی از دلایل این مشکل شما میتواند بخاطر تنظیم نبودن قالب سایت باشد . با مرورگرهای مختلف تست کنید :کروم ،فایر فاکس ، اینتر نت اکسپلور 7 و اینترنت اکسپلور 8 . آیا در همه انها بهم ریخته است ؟ شاید قالب شما برای مرورگر ie7 تنظیم شده باشد و شما با ie8 دارید چک میکنید .در هر صورت باید فایل css مربوط به این قسمت را پیدا کنید و و در آن فایل تغیرات را جهت اصلاح اعمال نمایید.
سلام دوست عزیز ولی من این مشکل را با فایر فاکس دارم در کروم و اکسپلور هم دارم...
آیا این بخش یک فایل css بطور جداگانه دارد ؟
اگر دارد نامش چیست و در کجا قرار دارد من در خود css بخش form را پیدا کردم و تغییراتی در آن دادم کمی تغیر کرد اما این چسبیدن باکسها بهم حل نشد!!!
فکر میکنید واقعا مشکل از کجاست؟
تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم...
با سلام
اگر سایت آنلاین است آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنند.
یا علی
البته سایت در حال طراحی هست...
این هم لینک صفحه مورد نظر.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما بدرستی برای فارسی (RTL) تنظیم نشده است و کار زیادی دارد و مشکل شما همه مربوط به همین می باشد
در فایل Default.css درپوشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حدود خط 203 این تغیرات را اعمال کنید :
} form
;margin: 0
; padding: 0
;text-align: left
; direction: rtl
}
خطوطی که پررنگ اضافه شده اند.
متاسفانه قالب شما قالب تجاری میباشد و طبق قوانین انجمن نمیتوان در مورد ان راهنمایی بیشتری کرد. و برخلاف قوانین این انجمن میباشد
درود
این تغیرات رو اعمال کردم ولی ابتدا چپ چین شد بعد روی هم قرار گرفت....
امکانش هست راستچین بشه و روی هم قرار بگیره؟
سپاس
نوشته اصلی توسط irandream [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا امکانش هست من این فرم رو بصورت ساده داشته باشم ؟ منظورم این هست که از css سایت استفاده نکنه؟! شاید اینطوری درست بشه؟!
بله این مشکل 90 درصد قالب ها میباشد که برای تمامی مرورگر ها بهینه نشده اند. شما دنبال تنظیم قالب تو ie 7 به پایین نباشید چون این مرورگرها از دور خارج شده اند برای IE7 IE8 firefox chorome تنظیم کنید . باید قالبتون رو تنظیم کنید تا منو ها تو فایر فاکس تنظیم بشن .کار کمی حرفه است در حالت استاندار باید یک فایل css برای ie یکی برای ie 7 و یکی هم بصورت معمول داشته باشید که با توجه به مرورگر بازدید کننده تغیرات لازم رو بدهد . چون اگر فایل css فعلی را باتوجه به firefox تنظیم کنید همین فایل تنظیم شده امکان دارد در ie f بهم ریخته شود . بهر جهت اگه خودتون وارد هستید تو فایل css تغییر بدین و گرنه از یک طراح کمک بگیرید
علاقه مندی ها (Bookmarks)