-
چرا آمار بازدید کننده گان سایتم کم شده؟
سلام
من یه سایت به نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با موضوع فروش کاشی و سرامیک دارم با نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از مدتی که با سایت کارکردم و بهینه سازی هایی توسط یه شرکت انجام شد بازدید کنندگانم برای حدود 1 هفته به نزیدک 400 الی 500 بازدید رسیده بود اما یه دفعه همه چیز خراب شدو با مغز اومدم پائین و هنوز بعد از 7 الی 8 ماه آمارم به بیشتر از 70 بازدید کننده در روز نمیرسه . میخام بدونم آیا راهی هست که بفهمم قضیه چیه ؟ چرا گوگل عصبانی شد و دیگه کسی رو به صورت سابق به سایتم راهنمایی نمیکنه ؟ البته شرکتی که سئو میکرد ادعا میکرد قضیه مربوط به سند باکس گوگل هست و به صورت موقت یه جورایی سایتم تحریم شده . البته من خودم هم یه اشتباهی کردم و در یک شب حدود 60 الی 70 مقاله از سایت های دیگه توی سایتم کپی کردم نمیدونم میتونه اصل ماجرا واسه این باشه یا خیلی مهم نیست این قضیه ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-15-2012 02:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به خیلی چیزا بستگی داره... امکان داره برای همون مقالات هم باشه که نمره منفی گرفتی و بلاک شده . باید شروع کنی کم کم خودت مقاله بزاری اگر کارهای سئو انجام شده دیگه کاری نمیشه کرد
ویرایش توسط safajuy : 05-18-2012 در ساعت 07:13 AM
-
کاربر مقابل از activeidea عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز نم یدانیم به کدام شرکت سئو سایت خود را سپرده اید اما خیلی از شرکت ها و سایت ها واقعا سایت را بر اساس استاندارد سئو نمی کنند .
دوما مسئله از جانب شما میباشد . جدیدا پاندای گوگل امده است که به سایت هایی که کپی می کنند شدیدا برخورد می کند .
شما چند مسئله زیر را مد نظر بگیرید نیازی به انجام هزینه نیز نمی باشد :
مطالب را کپی نکنید
مطالب جدید و به روز از خود به وجود اورید .
در حوزه فعالیت خود مطالب در سایت قرار دهید .
سایت خود را در گوگل ومبستر ثبت کنید .
تولبار السکا را در مرورگر خود نصب کنید .
در نت کلمه سئو را جستجو کنید و از مطالب سایت های سئو استفاده کنید .
لگاریتم گوگل پاندا را مطالعه کنید و طبق ان عمل کنید .
در سایت های دیگر تبلیغ کنید .
از سایت های معتبر بک لینک تهیه کنید
و .....
امیدواریم به بازدید دلخواه برسید .
موفق باشید .
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
از پاسختون ممنونم
حالا اگه اون مطالب رو از سایت بردارم ممکنه توی تحریم گوگل تاثیر داشته باشه؟
-
-
درود .
دوست عزیز شما ابتدا در گوگل ومبستر سایت خود را معرفی کنید و عضو شوید .
پس از تغییرات مطالب از به گوگل پیغام ارسال کنید که سایت شما را دوباره بررسی کند و معمولا هم پاسخ را از همان طریق برای شما ارسال می کند .
موفق باشید .
-
-
ممنون
البته من سایتم رو قبلا در وب مستر تولز ثبت کرده بودم
حالا که بهش سر زدم دیدم نوشته که crawel اون منقضی شده ( یا یه همچین چیزی) این هم متنش
Crawl rate expired for [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
April 27, 2012 The most recent request from a site owner to change the rate at which Googlebot crawls your site ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) has expired. We will now crawl your site at our recommended rate.
Unless traffic from Googlebot is causing problems with your server, it is best to let Google determine the crawl rate for your site.
To use Google's recommended crawl rate, follow these steps:
1. On the Dashboard, select the site you want.
2. Click Settings.
3. In the Crawl rate section, select "Let Google determine my crawl rate".
وقتی به ستینگ میرم گزین هآخر برای من به صورتی که توی نامه گوگل هست نوشته نشده و به این صورت است
Let Google optimize for my site (recommended)
Limit Google's maximum crawl rate
که گزینه اول فعال است
حالا همون اولی که تیک خورده همون گزینه منظور گوگل هست
یه سوال مهم هم دارم
مگه این همه سایت خبری که از روی هم یه خبر رو کپی میکنن و پخش میکنن گوگل تحریمشون میکنه که حالا اومده و احتمالا من رو تحریم کرده؟
اصلا این تحریم رو چطور میشه مطمئن شد ؟
از کجتا میشه دقیقا فهمید قضیه کم شدن آمار روزانه من چیه؟
-
کاربر مقابل از farhad61 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز یک جایی خوندم سایت هایی که کپی برداری می کنند به روش خاصی مطالب را تغییر می دهند که گوگل متوجه نشود اما گوگل بعد مدتی متوجه میشود و سایت را به بد ترین رتبه کاهش م یدهد .
بهترین راهکار همان میباشد که عرض کردم . مطالب را تغییر دهید و سپس از گوگل بخواهید سایت شما را دوباره بررسی کند .
در ضمن ظاهرا سایت شما براتون مهم میباشد . باید بیشتر بررسی شود .
موفق باشید
-
-
دوستان عزیز
حالا نحوه برداشتن مطالب باید به چه صورتی باشه
1- فقط اگه توی جوملا تیک قسمت مقالات رو بردارم که نمایش داده نشه کافیه یا باید کلا از روی سرور هم پاکش کنم؟
2- این همه سایت خبری که خبرهاشون رو از روی هم کپی میکنن چرا مورد تحریم گوگل قرار نمیگیرن؟
3- از طریق وب مست تولز چطور باید به گوگل درخواست بررسی مجدد بدم ؟ متن خاصی باید بنویسم ؟ از کدوم قسمت باید اقدام کنم؟
-
-
سلام
تمام مواردي كه دوستان فرومدند يك احتمال هستش!
احتمالات ديگه اي هم هست.
در مورد مطالب كپي شده شمامي تونيد تغيير توي سورس مطلب بديد يا ادبياتش رو تغيير بديد كه شبيه به منبع نباشه. اين كار هم با شكايت نويسنده مي تونه دردسر ساز بشه
احتمال ديگه اي كه ميدم اينه كه لينك هاي شكسته در سايت شما وجود داره كه ترميم نشده. شما حداقل هر دوروز يكبار بايد به گوگل وبمستر خودتون سر بزنيدو مشكل رو جويا بشيد و اگر خطايي باشه بايد پيگيري كنيد
2- این همه سایت خبری که خبرهاشون رو از روی هم کپی میکنن چرا مورد تحریم گوگل قرار نمیگیرن؟
درسته كه گوگل بهترين موتورجستجوي دنياست و حتي توي زبان انگليسي براش فعل درسته شده! ولي باز هم يكي از راههاي افزايش بازديد هست. شمامي تونيد با تبليغات توي سايت هاي ديگه هم بازديد جذب كنيد و اين فقط معطوف به يك سيستم مثل گوگل نيست
از طرفي هم كاهش بازديد مي تونه به خاطر عدم تنوع در سايت هم باشه. شما اگراخبار بروز شده يا جذاب نذاريدكاربر بعداز دوماه پيگيري دلسردميشه و رغبتورود به سايت شمارو نداره.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)