آقای طباطبایی یعنی شما majidonline.com را در کد HTML به سایت خودتون تغییر دادید مامبو این پیغام رو به شما می ده؟!!؟

آقای طباطبایی یعنی شما majidonline.com را در کد HTML به سایت خودتون تغییر دادید مامبو این پیغام رو به شما می ده؟!!؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من نمیدونم دقیقا به چه دلیل این پیغام رو میده اما بار اول که کد رو با همون لینک مجید آن لاین در صفحه استاتیک قرار دادم بعد منو ساختم و به هم ربطش دادم و ماژل رو هم همچنین وقتی از صفحه اول وارد شدم بدون مشکل این قسمت باز شد اما این صفحه رو حذف کردم و بار دیگه این کد رو با لینک سایت خودم ساختم اما این بار دیگه وارد نمیشه و اون پیغام رو میده علیرغم اینکه دسترسی ها هم public هست !
لینک "تبادل لینک" توی منو رو پاک کنید و مجددا بسازید
رادمهر جان ممنون حالا میشه وارد شد اما بازم کار نمیکنه اگر ممکنه خودتون یه نگاهی بکنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکرم
آقای طباطبای مامبو شما مشکل داره
این 2 لینک را ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و حالا این را ببینید که مال سایت شماست:
هر چی است مشکل از اینجاست ;DWarning: main(../index.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Warning: main(../index.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Warning: main(): Failed opening '../index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php'in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/index2.php on line 15
Hooman BehmaneshHooman BehmaneshHooman Behmanesh
نوید جان ممنون از لطفت اما بی زحمت بگو مشکل از چیه ؟ یعنی اشکالی رو که در انتهای پاسختون ذکر کردید مربوط به چی میشه و من برای رفعش باید چی کار کنم ؟ سایت بدون نوشتن index.php در انتهای ادرس به سرعت و سلامت بالا میاد ! من دقیقا فرق این دو آدرس رو نمیدونم !
لطف کمک کنید تا مشکل رو مرتفع کنم
خیلی ممنونم
آقا طباطبایی لطفا مامبو خودتون رو به نسخه 4.6.1 ارتقائ بدید یا اگر اینکار رو کردید فایل های مامبو 4.6.1 رو Overwirte کنید بر روی فایل های فعلی مامبو خودتون.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید که آیا با نصب مجدد مامبو مشکل من مرتفع میشه ؟ من واقعا نمیدونم مشکل از مامبوی من هست یا خیر !!! البته آموزش و راهنمایی خاصی هم تو انجمن برای Overwirte پیدا نکردم ! من اطلاعات زیادی دارم و کامپوننتها و ماژولها و ... زیادی رو که نیاز داشتم بر روی مامبوی فعلی که 4.6 هست نصب کردم و برام ممکن نیست همه این موارد رو تکرار کنم !!!
لطفا راهنمایی کنید برای داشتن یه لینک باکس داخل سایتم باید چی کار کنم ؟ چرا این کد در مامبوی من کار نمیکنه ؟!
از لطفتون متشکرم
[quote author=tabatabaey link=topic=4344.msg28147#msg28147 date=1171092464]
سلام خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید که آیا با نصب مجدد مامبو مشکل من مرتفع میشه ؟ من واقعا نمیدونم مشکل از مامبوی من هست یا خیر !!! البته آموزش و راهنمایی خاصی هم تو انجمن برای Overwirte پیدا نکردم ! من اطلاعات زیادی دارم و کامپوننتها و ماژولها و ... زیادی رو که نیاز داشتم بر روی مامبوی فعلی که 4.6 هست نصب کردم و برام ممکن نیست همه این موارد رو تکرار کنم !!!
لطفا راهنمایی کنید برای داشتن یه لینک باکس داخل سایتم باید چی کار کنم ؟ چرا این کد در مامبوی من کار نمیکنه ؟!
از لطفتون متشکرم
[/quote]
دوست عزیزOverwirte دیگه آموزش نیاز ندارد.
شما یک مامبو 4.6.1 را روی فایل های قبلی مامبو خودتون بریزید. به این میگن Overwirte
نیازی نیست دوباره مامبو را نصب کنید
Overwirte را انجام بدین تا ببینیم مشکل رفع شده یا نه
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)