-
مشکل آپلود عکس بعد از نصب ماژول مدیریت ماژول ها
باسلام
من بعد از نصب یه مازول برای مدیریت ماژول ها مشکل آپلود عکس پیدا کردم یعنی وقتی میخوام برای مطلبی عکسی آپلود کنم از طریق مدیریت نمیتونم عکس آپلود کنم وباید عکس رو تو جایی که میخوام کپی و پیست کنم بعد تو مطلب درجش کنم این مشکل بعد نصب ماژول مدیریت مازولها پیش اومده و وقتی که آپلود عکس رو میزنم یه لحظه آپلود عکس دیده میشه وبعد میره .مشکل دیگه اینه که اسم مازولی که نصب کردم دقیقا یادم نمیاد وتوبخش مدیریت ماژولها هم نیست ومستقیم برای همه ماژولها اعمال شده ودر هر ماژول یه بخش اضافه شده بنام تخصیص مازول .ممنون میشم سریعتر کمکم کنید چون میخوام سایت رو آپلود کنم .مرسی
اسم ماژولی که نصب کردم advanced module managerهست که دیگه اجازه آپلود عکس نمیده
ویرایش توسط mohamadiiiii : 05-16-2012 در ساعت 04:44 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-16-2012 04:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید از مدیریت رسانه ها اقدام به آپلود تصاویر کنید , اگر این کار میسر نمیشه دلیل میتونه : تنظیمات نادرست FTP و عدم دسترسی (نداشتن permission) به پوشه images یا stories یا پاک شدن آنها .
این مواردی رو که عرض کردم بررسی کنید . بعید میدونم به خاطر نصب ماژول جدید باشه .
از طریق منوی عزل و نصب میتونید تب ماژولها را انتخاب کنید و ماژولی که تازه نصب کردید رو حذف کنید .
-
-
ممنون از پاسختون ولی باید بگم که اولا من مسیر آپلود عکس رو بلدم ،ثانیا مشکل من حذف شدن گزینه آپلود عکس از تمام قسمت هاست ماژولی هم که گفتم اسمش advanced module manager که اصلا تو تب حذف و نصب نمیاد مستقیما اعمال میشه اگه ممکنه خودتون نصب کنید و ببینید مشکل من چیه!!!
-
-
برای حذف ماژولی که در تب حذف و نصب نمیاد باید
از پوشه Modules اون ماژول را حذف کنید و بعد وارد phpmyadmin شوید از table ای که آخر نامش modules_ است رکورد مربوط به ماژول را حذف کنید .
--------------------
لینک دانلود ماژول را در همین تاپیک قرار بدید لطفا .
-
-
ممنون از راهنمایی تون من تو یه سایت دیگه که قبلا کار کرده بودم و از همنون ماژول استفاده کرده بودم یه نگاهی انداختم تو اون سایت اون مشکل پیش نیومده بود هیچکدوم از فولدرهام هم حذف نشده نمیدونم مشکل از کجاست!!
-
-

نوشته اصلی توسط
mohamadiiiii
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنمایی تون من تو یه سایت دیگه که قبلا کار کرده بودم و از همنون ماژول استفاده کرده بودم یه نگاهی انداختم تو اون سایت اون مشکل پیش نیومده بود هیچکدوم از فولدرهام هم حذف نشده نمیدونم مشکل از کجاست!!
یک پکیج جوملا از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کنید و جایگزین فایلهای جوملا تون کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک پکیج جوملا از سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کنید و جایگزین فایلهای جوملا تون کنید .
ببخشید من متوجه نشدم میشه راهنمایی کنیدکه چطور جایگزین کنم و کدوم فایل ها رو؟؟؟؟
-
-
این هم لینک دانلود ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)