-
راه اندازی جوملا فقط برای درگاه
من یه سایت دارم میخوام برای پرداخت سایت از جوملا استفاده کنم.به خاطر ماژول رایگان درگاههای بانک.
حالا از کدوم نسخه استفاده کنم مهم نیست که ورژن 1.5 باشه یا 2.5 فقط امنیت داشته باشه و ماژول پرداخت بیشتر بانک ها یا حداقل ملت رایگان داشته باشه و ماژولش مشکل باگ نداشته باشه؟
یه سوال دیگه این کار باعث کند شدن سایتم نمیشه؟
ویرایش توسط jomok5800 : 05-16-2012 در ساعت 10:37 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-16-2012 10:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما یک سایت فعال دارید و میخواهید در کنارش برای بخش پرداخت، بطور مثال در یک زیر فولدر جوملا نصب کنید ؟ .. اگر منظرتون این است که من پیشنهاد نمیکنم .جوملا برای خودش یک سیستم تکمیلیه .بنظر من یا ماژول مخصوص سیستم خودتون رو پیدا کنید یا براتون بنویسن یا حداقل از سی ام س سبکتر مثل wp برای این کار استفاده کنید .
-
کاربر مقابل از irandream عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اره منظورم همین بود فقط یه صفحه میخوام چون فقط میخوام از ماژول بانکها استفاده کنم.
هزینه ماژول فعلا ندارم
ویرایش توسط jomok5800 : 05-16-2012 در ساعت 01:44 PM
-
-
سلام
دوست عزيز درگاه پرداخت بانك ملت وآيتم هاي فعال سازي رو(از بانك) دريافت كرديد؟
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اره کد ترمینال یوزر و پسورد فرستادن
-
-
با عرض سلام و ادب .
خوب دوست عزیز همان طور که دوستان فرمودند این کار با جوملا توصیه نمی شود . چون جوملا یک سیستم کاملی میباشد . اما با این حال جوملا می تواند شما را در این ضمینه کمک کند .
می توانید جوملا را در یک ساب دومین نصب کنید و ماژول پرداخت آنلاین ان را نصب کنید و راه اندازی کنید و در سایت خود هر کجا نیاز به پرداخت انلاین دارید به جوملا لینک دهید .
افزونه های بانکی برای جوملا 1.5 بیشتر میباشد فقط افزونه ها را از سایت های معتبر دریافت کنید که بعدا به مشکل برخورد نکنید . اما این نکته را مد نظر داشته باشید که تا چند وقت دیگر از جوملا 1.5 بیشتر پشتیبانی نمی شود .
در ضمن می توانید از سیستم های رایگان زیر نیز استفاده کنید . این سیستم ها مشابه زرین پال میباشد و راه اندازی انها رایگان میباشد و در هر وب سایتی قابل استفاده میباشد و دیگر نیازی به نصب جوملا نیست .
در زیر ادرس برخی از این سیستم ها را در درج می کنیم :
پارس پال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---------------------------------------
گذرگاه تراکنش مالی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---------------------------------------
سامانه پرداخت اینترنتی
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
منظور منم همین بود که جوملا به عنوان یه ساب دامین بزارم نه یه سایت مستقل.
زرین ثبت کردم اونم برای درگاش میگه باید بدین برنامه نویس براتون بنویسه.
خود سایت ماژول ملت داره ولی کار نمیکنه از سازنده اسکریتم پرسیدم گفتن سیستم طراحیشون مال قبله و سیستم بانک ملت 6ماه که تغییر کرده ماژول بانک سامان پاسارگارد پارسیان داره ولی حوصله برم بانک حساب باز کم ندارم
:d
از سایتهای بالا که دادین کدومشون خودشوم ماژول اماده میدن
ویرایش توسط jomok5800 : 05-16-2012 در ساعت 03:43 PM
-
-
درود .
همان طور که قبلا عرض کردیم می توانید در ساب دومین از جوملا استفاده کنید .
ایا شما دارید از سیستم اگهی استفاده می کنید ؟
در صورت تمایل بفرماید دارید از چه سیستمی استفاده می کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم .
در ضمن فکر کنم با قرار دادن بنر زرین پال هم بتوانید از ان استفاده کنید و نیازی به کد نویسی نداشته باشید . البته بنده تا به حال از رین پال یا سیستم های مشابه استفاده نکردم .
در ضمن می توانید با زرین پال هم در ارتباط باشید و از مهندسان انها کمک بخواهید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اره اسکریپت php اگهی .صندوق پیامتون پر بود نشد پ خ کنم ادرس خالی کنید تا بفرستم
-
-
درود .
این صندوق خالی هست اما نمی دونم چرا همیشه ارور میده !!!! که باید مدیران توجه داشته باشن
صندوق را خالی کردم و امیدوارم باز به مشکل برخورد نکنید . موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)