-
مشکل کامپوننت changhemyadmin
مشکل کامپوننت changhemyadmin
با سلام
من کامپوننت changhemyadmin را در جوملا 1.5 نصب کردم و آدرس ورود به قسمت مدیریت سایت را تغییر دادم, از قسمت مدیریت خارج و مجددا وارد خواستم بشم ادرس ورود به مدیریت ساید نه مسیر قبلی و نه جدید هیچکدام را نمی شناسه و ارور می ده, از داخل هاست کامپوننت را پاک کردم و در دیتابیس نیز کامپوننت را حذف کردم منتها مشکل حل نشد لطفا کمک کنید چگونه مشکل شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-15-2012 05:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ديتاي اين كامپوننت رو از داخل جدول jos_component هم پاك كرديد؟
-
-
سلام
بله ديتاي اين كامپوننت رو از داخل جدول jos_component پاک کردم
همچنین بهم گفته شده برای حل مشکل باید
کامپوننت changhemyadmin (( کامپوننت تغییر پوشه ادمین جوملا)) روی سرورهایی میشود نصب کرد که از mod_rewrite پشتیبانی می کنند
2- اگر سرور پشتیبانی نکند برای برگرداندن به حالت قبل فایل htaccess در پوشه administrator حدف شود به حالت قبل برمی گردد و می توان با همان آدرس قبلی به مدیریت سایت مراجعه کنید
3-اگه وقتي آدرس قبلي مديريت سايت رو ميزنید ميره به صفحه اصلي سايت؟از کش جوملاتون آنها را پاک کنید درست میشود
که کارهای فوق را انجام دادم وقتی می خوام برم قسمت مدیریت سایت بر می گرده به صفحه اصلی
بهم گفتند (شرکت خدمات هاستینگم) که:
با توجه به اینکه
mod_rewrite
روی هاست فعال است لطفا فایل
.htaccess
را با رول*های ماژول
changhemyadmin
در پوشه
public_html
قرار دهید و مجددا بخش مدیریت را بررسی کنید.
این کار را هم کردم منتها باز جواب نگرفتم
نمی دونم مشکل چیه و کجاست لطفا کمک کنید
ممنون
-
-
یک شخصی اومده پلاگین جی سورس را تغییراتی داده اسمشو گذاشته changhemyadmin و متاسفانه برای خیلیها مشکل درست کرده طوری که اگه شما کامپوننت را از روی هاست حذف کنید از روی دیتابیس و جاهای مختلف تغییرات باقی می مونه با کمک یک شخص متخصص متوجه شدیم که آدرس ورود به مدیریت جوملا ، آدرس دیفالت پلاگین جی سورس می باشد یعنی بعد از administrator باید نوشته شود jSecure?/
yoursite/administrator/?jSecure
دوستان لطفا تنها از پشتیان های جوملا مطمئن استفاده کنید
سایتی که این مشکل را بوجود اورده
موفق باشید
ویرایش توسط safajuy : 05-19-2012 در ساعت 07:58 PM
دلیل: خذف لينك
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)